Sport

Colonie de olteni la U Cluj! Bogdan Vătăjelu a semnat cu “Şepcile roşii” aşa cum Fanatik a anunţat. Update exclusiv

După Bogdan Mitrea, a venit şi rândul lui Bogdan Vătăjelu să semneze cu U Cluj. Colonia olteană de la "Şepcile roşii" este din ce în ce mai numeroasă.
24.06.2023 | 16:28
Colonie de olteni la U Cluj Bogdan Vatajelu a semnat cu Sepcile rosii asa cum Fanatik a anuntat Update exclusiv
Colonie de olteni la U Cluj! Bogdan Vătăjelu a semnat cu "Şepcile roşii" aşa cum Fanatik a anunţat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-06-2023
13:35

Bogdan Vătăjelu, transferat de U Cluj! Mutările prezentate de FANATIK au fost confirmate

După Bogdan Mitrea, a venit şi rândul lui Bogdan Vătăjelu să fie prezentat oficial de U Cluj. FANATIK a scris de cele două mutări încă din finalul lunii mai. Astfel, la “Şepcile roşii” colonia olteană este din ce în ce mai numeroasă. Vătăjelu şi Mitrea se vor întâlni la noua echipă cu Dan Nistor, Ovidiu Bic şi Ivan Martic, care s-a despărţit de Universitatea Craiova şi ar putea continua şi el la U Cluj.

30-05-2023
15:25

Bogdan Mitrea, prezentat oficial de ”U” Cluj

Bogdan Mitrea și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Universitatea Craiova. Fundașul care nu a mai fost dorit în Bănie a fost prezentat oficial la ”U” Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Deși mai avea un an de contract cu oltenii, Bogdan Mitrea a fost lăsat să plece gratis.

În vârstă de 35 de ani, Bogdan Mitrea revine astfel pe la ”U” Cluj, unde și-a făcut junioratul. „Sunt bucuros că m-am întors acasă, pot spune că e acasă. Mereu mi-am dorit să joc în tricoul Universității pentru echipa mare. Din păcate până acum nu am avut ocazia, dar mereu am sperat că într-o zi mă voi întoarce și chiar sunt bucuros că am semnat cu ”U” Cluj.

Sper să devenim o echipă puternică la anul, de temut și să le fie frică tuturor când vor juca împotriva noastră. Obiectivele personale mereu am încercat să le țin pentru mine, importante sunt obiectivele de echipă”, a declarat Bogdan Mitrea, potrivit site-ului oficial al clubului.

 

Bogdan Vătăjelu, care este la final de contract cu Universitatea Craiova, este așteptat, de asemenea, să semneze cu ”U” Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

U Cluj a pierdut dramatic finala Cupei României Betano, după executarea loviturilor de departajare, scor 4-5 cu Sepsi Sf. Gheorghe. “Şepcile roşii” vor să se întărească pentru sezonul viitor şi primele două transferuri sunt aproape de a fi parafate.

Doi jucători importanți de la Universitatea Craiova, aproape de transferul la U Cluj!

Din informaţiile FANATIK, “şepcile roşii” sunt aproape să îi transfere gratis pe Bogdan Mitrea şi Bogdan Vătăjelu de la Universitatea Craiova. Cei doi jucători nu mai sunt doriţi în Bănie.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu ajunge la final de contract cu Universitatea Craiova, iar clubul are opţiune de prelungire. FANATIK a aflat că oltenii nu vor să activeze clauza şi acceptă trecerea fundaşului stânga la U Cluj.

De cealaltă parte, Bogdan Mitrea mai are un an de contract cu oltenii, dar oficialii Universităţii Craiova nu vor să îl mai păstreze şi sunt gata să îl cedeze gratis la “şepcile roşii” pe fundaşul central adus în 2022 de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

U Cluj, colonie “olteană”! Ar ajunge la cinci jucători luaţi de la Universitatea Craiova

Relaţiile comerciale dintre cele două cluburi sunt excelente, mai mulţi jucători fiind rulaţi între cele două cluburi. În actualul lot al echipei lui Sabău îi regăsim pe Ivan Martic, Dan Nistor şi Ovidiu Bic, luaţi de la Universitatea Craiova.

Ştefan Vlădoiu a fost şi el în acest sezon legitimat la Universitatea Cluj, dar în momentul în care Eugen Neagoe a semnat cu oltenii, l-a readus la Craiova pe fundaşul lateral.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pierde locul de Conference League… din cauza Universităţii Cluj?!

Universitatea Craiova mai are şanse teoretice pentru un loc în cupele europene. Dacă “şepcile roşii” ar fi câştigat Cupa României Betano, oltenii ar fi fost calificaţi sigur la barajul pentru Conference League, de pe locul patru.

Cu Sepsi câştigătoare de Cupă şi un loc european mai puţin, Universitatea Craiova speră la o înfrângere a celor de la CFR Cluj cu Farul Constanţa, pentru a mai avea o şansă la locul trei.

ADVERTISEMENT

Până acum şi-au asigurat locul în cupele europene Farul Constanţa (preliminariile Champions League), FCSB şi Sepsi (preliminariile Conference League). Ultimul loc va fi decis la baraje. Ocupanta locului trei (CFR Cluj în acest moment) va întâlni învingătoarea dintre FC U Craiova şi Voluntari.

  • 650.000 de euro este cota lui Bogdan Vătăjelu
  • 250.000 de euro a plătit Universitatea Craiova pentru Mitrea în urmă cu un an

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 6.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT