News

Doi membri ai Camorra, arestați în județul Timiș. Mafioții vor fi predați statului italian

Poliția din Timiș, alături de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din acest județ, au arestat, marți, doi membri ai grupării Camorra. Mafioții urmează a fi predați către autoritățile din Italia.
11.01.2022 | 15:55
Doi membri ai Camorra arestati in judetul Timis Mafiotii vor fi predati statului italian
Un bărbat și o femeie, membri ai organizației mafiote Camorra, reținuți în județul Timiș. Sursa foto: politiaromana.ro
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de marți, 11 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au arestat 2 persoane care ar aparține grupării Camorra.

Pe numele acestor cetățeni, un bărbat de 42 de ani și o femeie de 40 de ani, au fost emise, de către autoritățile italiene, mandate europene de reținere.

ADVERTISEMENT

Un bărbat și o femeie, membri ai organizației mafiote Camorra, reținuți în județul Timiș

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Română, reținerea celor doi cetățeni italieni a avut loc în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș. Ei vor fi predați autorităților italiene.

Membrii organizației mafiote Camorra sunt acuzați de infracțiuni privind managementul online al jocurilor de noroc.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în vederea predării către statul italian.

”Astăzi, 11 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au pus în executare 2 mandate europene de arestare, emise de autoritățile italiene, pe numele unui bărbat, de 42 de ani și al unei femei, de 40 de ani, care se aflau în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni privind managementul online al jocurilor de noroc.

Persoanele au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, fiind reținute, în vederea predării către statul italian.

ADVERTISEMENT

Au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, se arată în comunicatul IGPR.

Zi încărcată pentru Poliția Română: bărbat reținut în Hunedoara pentru contrabandă cu arme

Tot marți, un bărbat a fost reținut, pentru 24 de ore, în Hunedoara, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. La locuinţele acestuia au fost găsite arme şi muniţie deţinute ilegal.

În urma perchezițiilor, la adresele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Vulcan, au fost găsite două pistoale cu glonț şi mai multe componente de arme de diferite tipuri (peste 500 de elemente de muniție constând în cartușe de diferite calibre, tuburi de cartușe și capse de inițiere), precum și două elemente de muniție tip grenade.

Armele şi muniţia deţinute ilegal au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, informează autoritățile.

”Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că armele, componentele de arme și elementele de muniție găsite la percheziție ar fi fost introduse ilegal în țară, în perioada octombrie – noiembrie 2021, de către bărbat, fără a fi declarate organelor vamale și ar fi fost deținute fără drept de acesta”, anunță Poliția Română.

ADVERTISEMENT