News

Doi morți și cinci răniți, după un grav accident pe A1 în Arad. O mașină a luat foc

25.02.2021 | 22:50
Doi morti si cinci raniti dupa un grav accident pe A1 in Arad O masina a luat foc
ADVERTISEMENT

Grav accident rutier produs joi seara în vestul țării. Doi morți și cinci răniți au fost raportați de ISU Arad după impactul dintre două autoturisme produs pe A1. De asemenea, o mașină implicată în eveniment a luat foc.

Din primele informații oferite de autoritățile locale, la fața locului au intervenit echipe de la descarcerarea SMURD Vinga și SMURD Vladimirescu cu 12 subofițeri în detașament.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, traficul din zonă a fost deviat prin nodul rutier Orțișoara pe drumul județean și DN 69 Arad – Timișoara.

Grav accident pe A1: doi morți și cinci răniți. O mașină a luat foc

Inițial, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că circulația este oprită pe autostrada A1, sensul de mers Arad – Nădlac, km 526. Traficul a fost deviat prin nod rutier Orțișoara pe drum județean și DN 69 Arad – Timișoara.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, s-a aflat că de vină pentru acest lucru este un grav accident rutier produs pe direcția de mers Timișoara – Arad a autostrăzii A1.

Accidentul s-a petrecut între localităţile Orţişoara şi Şagu. Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe intervin în zonă, iar traficul a fost blocat.

ADVERTISEMENT

În tragedia rutieră au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului unul dintre ele a luat foc. S-au semnalat 7 victime dintre care 2 decedate, conform unui comunicat al celor de la ISU Arad.

accident A1 Arad
Doi morți și cinci răniți, după un grav accident pe A1 în Arad. O mașină a luat foc. Sursa foto: DRPD Timișoara

”Circulație oprită pe autostrada A1, sensul de mers Timișoara – Arad (km 526 – zona localității Șagu), în urma unui accident între două autoturisme, unul dintre ele luând foc.

ADVERTISEMENT

Două persoane au decedat, iar cinci sunt rănite. Traficul este deviat prin nod rutier Orțișoara pe drum județean și DN 69 Arad – Timișoara”, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: