Doi morți și doi răniți grav într-un accident rutier în județul Argeș

Adrian Ilie   
în HotNews
05/12/2020, 22:07
Doi morți și doi răniți grav într-un accident rutier în județul Argeș
În accidentul de la Stâlpeni au murit două persoane/ Foto: ISU Argeș

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă seara, pe DN 73, în județul Argeș, în urma căruia o femeie și un bărbat și-au pierdut viața, iar alte două persoane au suferit răni grave.

În accident au  fost implicate două mașini, care s-au ciocnit în satul Rădești din comuna Stâlpeni (județul Argeș), transmite Adevărul.

În fiecare din cele două mașini se aflau câte două persoane. În cazul unui dintre autovehicule a fost nevoie de descarcerare, dar persoanele dinăuntru – un bărbat și o femeie – nu au mai putut fi salvate prin manevrele de resuscitare.

Când au ajuns la fața locului echipajele de intervenție – o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ – cele două persoane se aflau deja în stare gravă.

Din nefericire, s-a declarat decesul pentru cele două victime, la care se efectuau manevrele de resuscitare. În celălalt autoturism erau tot un bărbat şi o femeie. Aceştia au fost preluaţi şi sunt transportaţi la spital cu multiple leziuni de către două echipaje SMURD de prim ajutor calificat”, a precizat ISU Argeş.

În accident a fost implicat și un câine care însă a murit.

Închide ×