News

Doi morți și patru răniți, după un accident în care a fost implicat un microbuz plin cu români, în Austria. Video

Accident cu un microbuz plin cu români, în Austria. Au fost șase victime, toate de naționalitate română.
27.05.2021 | 16:11
Doi morti si patru raniti dupa un accident in care a fost implicat un microbuz plin cu romani in Austria Video
Doi morți și patru răniți, după un accident în care a fost implicat un microbuz plin cu români, în Austria. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc miercuri spre joi, pe o autostradă din Austria, în jurul orei trei dimineața. Acesta s-a petrecut la aproximativ 30 km de Salzburg. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu victime.

Măcel pe autostradă. Microbuz plin cu români, distrus

Este vorba despre o coliziune între un microbuz cu călători români, care a intrat în alt autovehicul care staționa pe banda de urgență, iar șoferul se pare că nu l-a observat, astfel că l-a lovit în plin.

ADVERTISEMENT

Bilanțul inițial transmis de autoritățile austriece este de doi morți și patru răniți, toți fiind de naționalitate română, călători care circulau cu microbuzul respectiv.

Informațiile arată că acesta a intrat în spatele unui vehicul care staționa pe banda de urgență. Acesta aparținea unor muncitori care efectuau lucrări de reparații la autostrada respectivă din Austria.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit echipajele de urgență, împreună cu utilaje de descarcerare, având în vedere că mai multe persoane au rămas printre fiarele contorsionate.

Toate victimele din accident sunt români

Victimele acestui accident rutier cu un microbuz de pasageri sunt un băiat de 17 ani și un bărbat de 49 de ani. În urma impactului, microbuzul a fost complet distrus, lucru care se poate vedea și în imaginile de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Printre cele patru persoane grav rănite se află și părinții tânărului decedat. Toate victimele accidentului au fost transportate în stare gravă, la spital.

Polițiștii investighează în continuare acest caz, pentru a determina motivele pentru care șoferul nu am mai putut controla vehiculul și a intrat din plin în acel utilaj de reparații.

ADVERTISEMENT

Microbuzul respectiv era condus tot de un român, în vârstă de 38 de ani. Nu se știe care este starea de sănătate a acestuia sau dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

În urma acestei tragedii, autostrada respectivă a fost închisă circa două ore, în direcția Salzburg, între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau.

O ipoteză pentru acest accident este aceea că șoferul a adormit la volan, astfel că nu a mai avut control asupra microbuzului plin de români, iar acesta nu a mai putut evita impactul, fiind prea târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: