News

Doi oameni au fost spulberați de un camion. Aceștia se aflau în fața propriei mașini

Doi oameni au fost spulberați de un camion care transporta autovehicule. Aceștia se aflau în fața propriei mașini.
21.06.2021 | 09:34
Doi oameni au fost spulberati de un camion Acestia se aflau in fata propriei masini
ADVERTISEMENT

Doi oameni au fost efectiv spulberați de un camion care transporta autovehicule. Aceștia se aflau în fața propriului autoturism atunci când s-a petrecut nenorocirea.

Doi oameni au fost spulberați de un camion

Imaginile de la fața locului arată cum oamenii se aflau în fața mașinii lor, care era parcată, moment în care camionul vine puternic din spate și îi lovește.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări arată că TIR-ul a încercat să evite o dubă, care a ieșit de pe stradă fără să acorde prioritate. Astfel, după ce conducătorul acesteia a tras de volan, el a intrat în mașina celor doi.

Victimele au fost aruncate câțiva metri în aer în urma impactului. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre starea lor de sănătate, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Alți doi oameni au fost loviți de o mașină, în Tecuci

Acum doar câteva zile, un alt accident rutier a făcut ca doi pietoni să fie loviți, în Tecuci. De această dată, totul s-a întâmplat pe trecerea de pietoni. Cauza acestui accident a fost viteza.

Un autoturism a venit puternic din spate, iar un alt șofer a virat brusc, în încercarea de a evita o tragedie, dar acesta a intrat în plin în cei doi oameni, soț și soție. Aceștia au fost transportați la spital, iar starea bărbatului în vârstă de 50 era una foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Tânărul vinovat de accident are 22 de ani, iar rezultatele de la fața locului arată că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

La începutul acestui an, două fetițe, în vârstă de șase și 14 ani, au murit, după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat direct în ele, pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Informațiile de atunci arătau că șoferița și soțul ei au fost agresați la fața accidentului, de oamenii care au fost martori la această nenorocire.

„Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, precizau atunci oamenii legii.

ADVERTISEMENT
Tags: