News
notix pixel id

Doi oameni au murit după ce un avion de marfă s-a prăbușit în SUA

12.09.2019 | 11:16
Doi oameni au murit după ce un avion de marfă s-a prăbușit în SUA
Avion de marfă prăbușit în SUA. Două persoane au murit. Sursa foto: mediafax.ro

Grav accident în Statele Unite ale Americii, după ce un avion de marfă s-a prăbușit miercuri în parcarea unui atelier de reparații camioane, situat în apropierea aeroportului Toledo din statul  Ohio. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Kayla Lewandowski, incidentul s-a soldat cu moartea a două persoane.

Avion prăbușit într-una telier auto din SUA

Aeronava a lovit mai multe autovehicule care se aflau în parcarea atelierului, în urma impactului puternic rezultând un morman de fiare, a transmis  directorul de operaţiuni al aeroportului, Joe Rotterdam. Avionul a decolat de pe aeroportul Millington-Memphis Airport din Tennessee și se pregătea să aterizeze în momentul prăbușirii, potrivit informațiilor comunicate de Autoritatea Federală de Aviație din SUA.

În ciuda eforturilor medicilor, cele două persoane rănite grav în urma incidentului, nu au mai putut fi salvate. Autoritățile de peste Ocean au demarat o anchetă în acest, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

SUA a marcat 18 ani de la atacurile din 11 septembrie

În altă ordine de idei, 11 septembrie este o zi de tristă amintire pentru Statele Unite ale Americii, întrucât se împlinesc 18 ani de la tragicul atentat terorist soldat cu moartea a 3.000 de oameni și cu prăbușirea Turnurilor Gemene. Oficialitățile de la New York au pregătit ceremonii speciale prin care au fost omagiate toate victimele acestui eveniment.

Preşedintele Donald Trump a ţinut un moment de reculegere la Casa Albă, după care a luat parte la tributul de la cimitirul naţional Arlington din Virginia. Comemorările au loc într-o perioadă în care șeful de la Casa Albă a fost criticat pentru că a anulat o întâlnire cu liderii talibanilor în scopul negocierii păcii în Afganistan. Între timp, în locul fostului complex de clădiri din New York a fost ridicat World Trade Center One, construcţie începută în noiembrie 2006 şi deschisă oficial 8 ani mai târziu.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri