Doi oameni au murit în același timp într-o clinică privată din Craiova. Erau acolo pentru control

Adrian Baciu   
în HotNews
26/11/2020, 15:45
Doi oameni au murit în același timp într-o clinică privată din Craiova. Erau acolo pentru control
Doi oameni au murit în același timp într-o clinică privată din Craiova. Erau acolo pentru control. Sursa foto: sanatatea.tv

Dublă tragedie la o clinică privată din Craiova. Doi oameni, un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 66 de ani au decedat, miercuri seara, aproape în același timp, la o unitate medicală din Bănie, unde se prezentaseră pentru control medical.

Fără nicio legătură între ei, cei doi s-au prezentat la clinica în cauză pentru efectuarea unui control medical de rutină.

Din primele informați oferite de autorități, între cei doi nu există nicio legătură, bărbatul murind pe trecerea pentru pietoni din apropierea unității, după ce efectuase consultul, iar femeia în incinta clinicii.

Tragedie la Craiova: doi oameni au murit în același timp într-o clinică privată

Momente dramatice petrecute miercuri seară la o unitate medicală privată din Craiova. Un bărbat și o femeie au decedat, aproape concomitent, în timp ce se aflau pentru un control medical la o clinică privată din oraș.

Din datele oferite de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, bărbatul a decedat în faţa clinicii medicale, iar femeia, care suferea de afecţiuni cardiace, a decedat în incinta clinicii respective, cele două cazuri neavând nicio legătură între ele.

În acest caz extrem de grav, POliția din Craiova s-a autosesizat din oficiu și a anunțat că va face cercetări pentru a aflat cauzele care au dus la cele două tragedii. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Anunțul oficial al Poliției Craiova

Poliția din Craiova a emis un comunicat de presă în care oferă informații despre dubla tragedie de miercuri seară. Aceștia anunță că trupul bărbatului fost transportat la morgă pentru expertiză medico-legală, în urma căreia să se stabilească exact care a fost cauza decesului.

În ceea ce privește cazul femeii de 66 de ani, aceasta este din Strehaia și se pare că suferea de afecțiuni cardiace.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea Bucureşti din Craiova, în faţa unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care efectuau manevre de resuscitare a unui bărbat de 79 de ani, din Craiova, însă fără rezultat, fiind, din păcate, constatat decesul acestuia.

De asemenea, la scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta clinicii respective a decedat o femeie de 66 de ani, din Strehaia.

Femeia figura în evidenţele medicale cu afecţiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului.

Trupul bărbatul de 79 de ani a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au informat reprezentanţii IPJ Dolj, conform Agerpres.

Închide ×