News

Doi oameni au murit și mai mulți copii au fost răniți, după un accident între un microbuz și un autoturism, în Dâmbovița

Accident între un microbuz și un autoturism, în Dâmbovița. Doi oameni au murit, mai mulți copii sunt răniți.
10.06.2021 | 08:44
Doi oameni au murit si mai multi copii au fost raniti dupa un accident intre un microbuz si un autoturism in Dambovita
ADVERTISEMENT

Un microbuz și o mașină s-au ciocnit, iar două persoane au murit pe loc. În accident au fost implicați mai mulți copii, doi dintre aceștia fiind răniți grav.

Accident între un microbuz și un autoturism, în Dâmbovița

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de joi, în apropiere de localitatea Aninoasa. Implicate au fost un microbuz de persoane și un autovehicul, iar acesta a luat viața a doi oameni, arată informațiile inițiale.

ADVERTISEMENT

În total, este vorba despre șapte persoane care sunt grav rănite și primesc îngrijiri din partea medicilor chiar la fața locului. Au ajuns mai multe echipaje de urgență acolo, victimele fiind preluate de acestea.

„Pe Drumul Național 71, în apropierea localității Aninoasa din județul Dâmbovița a avut loc o coliziune într un microbuz de transport persoane și un autoturism.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, din nefericire, două persoane au decedat, alte șapte au suferit răni grave, fiind evaluate medical, la fața locului”, a transmis Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, la Antena 3.

Traficul este oprit în zona localității Aninoasa

Aceeași sursă a mai transmis că traficul a fost complet oprit în urma acestui accident dintre un microbuz și o mașină. Acesta va fi reluat, cel mai probabil, peste circa o oră.

ADVERTISEMENT

„Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației la în 45-60 de minute, după finalizarea cercetării”, a spus Alexandru Andronache.

Care este staea de sănătate a persoanelor implicate în accident

Cele două persoane decedate sunt adulți, potrivit unui anunț al autorităților. Este vorba despre șofer și însoțitorul copiilor. Primele informații arată că au fost mai mulți copii care au rămas încarcerați printre fiarele contorsionate, astfel că a fost nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare.

ADVERTISEMENT

Informațiile arată că persoanele care se aflau în autoturism nu au fost rănite în urma acestui accident. Doi copii se aflau în stare gravă, ei urmând să fie transportați la spital.

„Cele două persoane (n. red. au murit). Restul copiilor sunt evaluați la fața locului. Se pare că din autoturism nu este nicio persoană rănită (…) Copiii au fost evacuați imediat de echipajele de pompieri, doi dintre ei necesitau asistență medicală imediată.

Se pare că în urma evaluării medicale vor fi transportați către unitatea de primiri urgențe. Deocamdată, se evaluează medical toate persoanele care sunt implicate în accident”, a transmis reprezentantul ISU Dâmbovița, Gabriel Gâtej.

ADVERTISEMENT
Tags: