News

Doi părinți din Franța, arestați pentru că voiau să-și „sacrifice” copilul pe care-l credeau „posedat”. Micuțul urma să fie ucis în deșert

Doi părinți din Franța plănuiau să-și ucidă copilul în deșert pentru că îl credeau „posedat”. Micuțul urma să fie „sacrificat” în Sahara, în deșert
30.12.2023 | 19:31
Doi parinti din Franta arestati pentru ca voiau sasi sacrifice copilul pe carel credeau posedat Micutul urma sa fie ucis in desert
Cuplul a fost arestat în Spania înainte să comită crima / Foto: captură X, Guardia Civil
ADVERTISEMENT

Doi francezi au fost arestați în Spania pentru că plănuiau să își „sacrifice” copilul în deșert, în Sahara, deoarece credeau că „este posedat”. Cei doi au fost arestați la timp înainte de a comite grozăvia.

Copilul urma să fie ucis în Sahara

La 21 decembrie, un cuplu de francezi care călătorea spre Maroc cu un feribot a fost arestat în portul Algeciras din sudul Spaniei. Cei doi părinți intenționau să își „sacrifice” fiul în vârstă de cinci ani în Sahara, deoarece credeau că acesta este „posedat”, au precizat autoritățile spaniole într-un comunicat publicat sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Cei doi părinți, care făceau obiectul unui mandat european de arestare pentru „răpire de minori”, sufereau de „probleme psihiatrice”, potrivit Guardia Civil. Ei au fost plasați în arest preventiv de către un judecător spaniol.

Un cuplu de francezi a fost arestat în Spania spre sfârșitul acestei luni pentru că intenționau să-și „sacrifice” fiul de cinci ani, în Sahara, au anunțat sâmbătă autoritățile spaniole. Părinții credeau că copilul lor este „posedat”.

ADVERTISEMENT

Garda Civilă spaniolă a arestat un „cuplu de origine franceză” care „intenționa să își ucidă fiul de cinci ani în Sahara, deoarece îl credeau posedat”, dorind astfel să îl „sacrifice”, se arată într-un comunicat de presă. Comunicatul nu a precizat din ce regiune din Franța provenea familia.

Arestați la timp

Arestarea a avut loc pe 21 decembrie în portul Algeciras, în sudul Spaniei, în timp ce familia se pregătea să se îmbarce pe un feribot spre Tanger, în Maroc.

ADVERTISEMENT

Potrivit Guardia Civil, autoritățile spaniole primiseră cu câteva zile înainte o cerere urgentă de cooperare din partea Jandarmeriei franceze, solicitând ajutor pentru localizarea unui cuplu francez care călătorea cu fiul lor de cinci ani spre Maroc, scrie La Depeche.

Cei doi părinți aveau „probleme psihiatrice” și făceau obiectul unui mandat european de arestare pentru „răpire a unui minor”, a adăugat Garda Civilă.

ADVERTISEMENT

Cei doi suspecți au fost plasați în arest preventiv de către un judecător din Spania. Copilul este sănătos și a fost trimis într-un centru de primire pentru minori din Spania înainte de a fi returnat în Franța.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Harry și Meghan, goniți din SUA. Cine îi mai primește
Harry și Meghan, goniți din SUA. Cine îi mai primește
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment....
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. Cauza ar fi fost comportamentul urât al sportivei ”M-a părăsit. A fost un șoc”
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde