News

Doi politicieni s-au bătut în direct, la o emisiune din Republica Moldova. A fost nevoie de intervenția medicilor. Video

Bătaie în direct, între doi politicieni din Republica Moldova. A fost nevoie de intervenția medicilor
20.07.2021 | 23:24
Doi politicieni sau batut in direct la o emisiune din Republica Moldova A fost nevoie de interventia medicilor Video
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc marți seara, în platoul emisiunii Jurnal TV. Între cei doi politicieni a avut loc un schimb dur de replici.

La un punct, unul dintre ei l-a numit pe celălalt „lepădătură”. Răspunsul primit a fost un pahar de apă aruncat în față.

ADVERTISEMENT

Doi politicieni s-au bătut în direct, la o emisiune din Republica Moldova. A fost nevoie de intervenția medicilor. Video

Sergiu Tofilat, membrul Partidului Schimbării, l-a numit pe Ghenadie Cosovan, fost vice-ministru de Interne,  „lepădătură”. Acesta din urmă a ripostat, aruncând cu un pahar de apă în interlocutorul său.

În acest punct, lucrurile au scăpat de sub control. Tofilat l-a lovit cu pumnii și l-a strâns de gât pe celălalt politician.

ADVERTISEMENT

Ceilalți participanți la emisiune și-au părăsit scaunele și s-au depărtat de cei doi. Conflictul s-a încheiat abia când Cosovan era întins pe jos.

În platou era și un membru al Alianței pentru Unirea Românilor din Moldova. Dorin Chirtoacă a criticat în termeni duri comportamentul lui Tofilat.

ADVERTISEMENT

Acesta a precizat că Ghenadie Cosovan a rămas inconștient pe jos și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță. „După ce l-a gâtuit și l-a lăsat inconștient pe Cosovan, a aruncat fraza “dă-l nafig”, similară cu lasă-l să moară”, a povestit Chirtoacă pe Facebook.

Reacția postului de televiziune

Destul de rapid a venit și reacția postului de televiziune unde a avut loc incidentul. Reprezentanții acestuia au explicat, pe rețelele de socializare, că spiritele se mai încing în astfel de emisiuni.

ADVERTISEMENT

Ei au adăugat că nu vor tolera astfel de comportamente: „în cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră”.

Totuși, se pare că, la final, cei doi s-au împăcat: „ce e important e că „totul e bine când se termină cu bine,” se arată în postarea distribuită de Jurnal TV.

 Sergiu Tofilat și Ghenadie Cosovan
Sergiu Tofilat și Ghenadie Cosovan
Sursa foto: Facebook/ JurnalTV

Acesta era însoțită și de o imagine a celor doi politicieni. În fotografia respectivă, aceștia se salutau respectuos, iar în cadru se pot observa medicii chemați la fața locului.

 

ADVERTISEMENT