News

Doi polițiști, bătuți chiar în secție, la Constanța. Agresorul va merge la închisoare

Judecătoria Constanța a dispus condamnarea unui bărbat care a agresat doi polițiști. Aceștia au fost bătuți chiar în secție la Constanța. Individul va sta un an la închisoare
21.01.2022 | 16:12
Doi politisti batuti chiar in sectie la Constanta Agresorul va merge la inchisoare
Un bărbat care a bătut doi polițiști chiar în secția de poliție va sta un an la închisoare. sursă foto: pexels.com
ADVERTISEMENT

Doi polițiști au fost bătuți chiar în secție, la Constanța. Agresorul este un bărbat prins de cei doi în timp ce consuma băuturi alcoolice în public. Oamenii legii l-au dus pe individ la secția de poliție, unde acesta a devenit recalcitrant.

Doi polițiști, bătuți chiar în secție, la Constanța. Agresorul va merge la închisoare

Judecătoria Constanța a luat o decizie în privința constănțeanului care i-a agresat pe cei doi polițiști chiar în secția de poliție.

ADVERTISEMENT

Judecătorii au dispus condamnarea individului la închisoare.

Bărbatul care a devenit violent și i-a luat la pumni pe oamenii legii riscă să stea un an după gratii.

Decizia instanței nu este, însă, definitivă.

Apelul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța.

Bărbat este acuzat de ultraj, după ce a agresat doi polițiști de la Transporturi.

Un constănțean băut a bătut doi polițiști

În dimineața zilei de 1 iunie 2021, doi polițiști de la Postul de Poliție TF Constanța patrulau prin Gara Constanța și au observat că un bărbat bea o bere pe peron.

ADVERTISEMENT

Fiindcă băutul în public este interzis, conform Legii 61/1991 R, oamenii legii au mers la acesta pentru a-l legitima.

Bărbatul a refuzat să le dea buletinul, așa că polițiștii i-au cerut să-i însoțească la secția de poliție. Chiar dacă individul a mers cu ei la secția de poliție, acesta nu a dat semne că ar vrea să coopereze.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, a devenit recalcitrant atunci când a fost pus să semneze procesul verbal de contravenție. A început să le aducă injurii polițiștilor, apoi a aruncat după ei cu doza de bere pe care o avea în mână, iar ce a urmat după pare să fie desprins dintr-un film de acțiune.

Bărbatul a început să îi bată pe amândoi polițiștii. S-a năpustit întâi asupra unuia dintre ei și după a început să îi dea pumni și celui de-al doilea agent de poliție.

ADVERTISEMENT

Primul polițist bătut și-a acoperit fața cu mâinile pentru a se feri de lovituri, timp în care bătăușul l-a apucat de umeri și l-a izbit cu spatele și cu capul de un dulap metalic. Al doilea polițist a încercat să își ajute colegul, însă lucrurile nu au decurs prea bine, deoarece individul a început să îl bată și pe acesta, dându-i pumni în zona capului și a corpului.

Până la urmă, cei doi oameni ai legii l-au imobilizat pe bătăuș, reușind să îi pună cătușele.

ADVERTISEMENT