News

Doi polițiști de la IPJ Argeș, cercetați pentru relații ”nepotrivite”, chiar în secție. Soțul înșelat a sunat la 112

Telenovelă în toată regula, cu polițiști în rolurile principale, la IPJ Argeș. O polițistă de la o secție comunală e acuzată că avea o relație cu șeful ei ierarhic.
23.04.2023 | 16:19
Doi politisti de la IPJ Arges cercetati pentru relatii nepotrivite chiar in sectie Sotul inselat a sunat la 112
O polițistă din Argeș e acuzată că a căsut ”în păcat” cu un coleg de serviciu / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Cei doi polițiști, care lucrează în localitatea Schitu Golești (jud Argeș), ar fi fost surprinși într-un moment intim chiar de soțul femeii, care lucrează ca șofer de taxi.

Polițiștii s-au încuiat în birou de frica soțului femeii

Scena s-ar fi petrecut chiar în incinta secției de poliție. Bărbatul înșelat a încercat să intre peste cei doi, însă aceștia s-au baricadat în birou.

ADVERTISEMENT

În acel moment, soțul polițistei a luat o decizie neașteptată. El a sunat la 112 și a relatat că soția lui a fost închisă într-un birou din secția de poliție.

Potrivit presei argeșene, primii care au răspuns apelului la numărul unic de urgență au fost polițiștii de la Câmpulung. Aceștia le-au solicitat celor doi să deschidă ușa, însă fără succes. Ulterior, a fost chemat șeful secției de Poliție Rurală Schitu Golești, iar apoi adjunctul IPJ Argeș, Florin Mocanu.

ADVERTISEMENT

Mascații au deschis ușa cu forța

Pentru că amorezii nu dădeau semne că vor deschide ușa, au fost chemați mascații, care au deblocat ușa cu forța. Luați la întrebări, preusupușii amanți au declarat că au suferit un atac de panică și că s-au încuiat în birou.

IPJ Argeș a anunțat că a declanșat cercetarea disciplinară pentru cei doi polițiști și că de anchetă se ocupă cei de la ”control intern”.

ADVERTISEMENT

”Pentru clarificarea tuturor împrejurărilor și luarea tuturor măsurilor care se impun, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș, pentru Ancheta Online.

Polițista abia s-a întors din concediu de maternitate

Nu se știe, până în acest moment, de când aveau cei doi polițiști o relație ”interzisă”. Cert este că soțul înșelat își bănuia soția de infidelitate, acesta fiind și motivul pentru care a urmărit-o în seara cu pricina.

ADVERTISEMENT

Femeia care a fost prinsă alături de colegul ei abia a revenit din concediul de maternitate, în urmă cu două săptămâni. Șeful ei ierarhic este unul dintre liderii argeșeni ai sindicatului Europol.

ADVERTISEMENT
Tags: