News

Doi polonezi, cercetați penal, după ce au întreținut relații intime în văzul lumii, pe o plajă din Constanța

Doi polonezi sunt cercetați penal de polițistii constănțeni. Cei doi au întreținut relații intime în văzul lumii, pe o plajă din Constanța
30.06.2021 | 09:32
Doi polonezi cercetati penal dupa ce au intretinut relatii intime in vazul lumii pe o plaja din Constanta
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost nevoiți să intervină, după ce au fost alertați de trecătorii indignați. Aceștia au sunat la 112 și au reclamat că un bărbat și o femeie întrețin relații intime în văzul tuturor, ziua, pe o plajă, în apropierea apei.

Polițiștii au deschis un dosar penal. Cetățenii polonezi sunt cercetați pentru ultraj contra bunelor moravuri, anunță Adevărul.

ADVERTISEMENT

Doi polonezi, cercetați penal, după ce au întreținut relații intime în văzul lumii, pe o plajă din Constanța

„În cursul zilei de marţi, 29 iunie, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mişcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă,” a transmis IPJ Constanța.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și i-au identificat pe cei doi. Este vorba de doi polonezi, o femeie de 28 de ani și un bărbat de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Polițiștii i-au condus la secție, pentru a da explicații pentru gestul lor. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Incident violent la Costinești

Polițiștii constănțeni au avut mult de muncă în ultima vreme. În noaptea de duminică spre luni, în staţiunea Costineşti, doi bărbați au fost înjunghiați.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs în urma unei altercații între mai multe persoane. Cei doi oameni au ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunțat că suspecţii au fost identificați și conduși la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză se vor dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

ADVERTISEMENT

„În această dimineaţă, în jurul orei 1,30, poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercaţii, pe faleza Soarelui din staţiune,” a transmis IPj Constanța.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în altercaţie ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător. Totodată, poliţiştii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale,” a adăugat.

În acest caz, cercetările sunt efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident.

ADVERTISEMENT
Tags: