Life

Doi români au dat lovitura. Au adunat peste 5 miliarde de vizualizări cu un cântec pentru copii

Un filmuleț realizat de doi români din Iași are un succes uriaș pe internet. A adunat peste 5 miliarde de vizualizări.
11.10.2021 | 18:06
Doi romani au dat lovitura Au adunat peste 5 miliarde de vizualizari cu un cantec pentru copii
Doi români au dat lovitura. Au adunat peste 5 miliarde de vizualizări cu un cântec pentru copii
ADVERTISEMENT

Doi soți din Iași au un succes uriaș. Aceștia au ilustrat cu o animație 3D cântecul pentru copii Johnny, Johnny, yes, papa foarte îndrăgit de cei mici.

Cu acesta au adunat peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, fiind pe locul trei după Baby Shark și Despacito.

ADVERTISEMENT

Alexandru și Cristina și-au pornit afacerea după ce în anul 2013 s-au gândit să facă niște filme pentru copiii lor. În final acestea au devenit extrem de apreciate și urmărite în cele mai multe țări din lume.

Doi români au dat lovitura. Au adunat peste 5 miliarde de vizualizări cu un cântec pentru copii

Totul a pornit din dragostea pentru copiii lor, apoi s-a transformat într-o afacere profitabilă. În anul 2013, Alexandru și Cristina au decis să facă animații pentru copiii lor. În tim,p acestea au devenit foarte apreciate și sunt urmărite de milioane de micuți și părinți în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au dat acum lovitura cu o melodie foarte cunoscută pentru cei mici, Johnny, Johnny, yes, papa. Aceasta a fost ilustrată cu o animație 3D și clipul a fost vizionat de peste 5 miliarde de persoane din toată lumea.

Este pe locul trei în lume după Baby Shark și Despacito, depășindu-l pe Ed Sheeran.

Cum a început afacerea celor doi români

Cei doi soți au recunoscut faptul că la început cu greu și-au permis costurile. Au decis totuși să riște și după un an de zile au început să vadă și rezultatele. Acum cifra de afaceri este de un milion de dolari.

ADVERTISEMENT

“O animație costa de trei ori mai mult decât mașina pe care o conduceam”, a declarat Alexandru Badan, pentru ProTv.

Alexandru și Cristina au făcut 17 canale pentru cei mici în 10 limbi. Doar canalul realizat în limba engleză are aproape 50 de milioane de abonați.

ADVERTISEMENT

Pentru realizarea clipului Johnny, Johnny, yes, papa, 17 animatori au muncit aproape două luni. S-au făcut trei variante, iar în final a fost aleasă una, care s-a dovedit un real succes.

“Orice conținut bine făcut are și rezultate pe măsură. Potrivit statisticilor, 7 din 10 mame intră pee YouTube pentru îndrumare de parenting și mulți folosesc YouTube pentru divertisment, învățare și petrecerea timpului alături de copii”, a declarat Robert Nicolae, specialist în marketing online, potrivit ProTv.

ADVERTISEMENT
Tags: