News

Doi români au furat armele și uniformele polițiștilor în Spania! Ce au motivat când au fost prinși

28.02.2021 | 12:48
Doi romani au furat armele si uniformele politistilor in Spania Ce au motivat cand au fost prinsi
ADVERTISEMENT

Doi români au furat armele și uniformele polițiștilor în Spania! Vorbim despre agenții Gărzii Civile din Toledo. N-au fost singurii păgubiți. Hoții au subtilizat aceleași lucruri și din postul Villafranca de los Caballeros.

În cele din urmă, aceștia au fost arestați. Conform primelor informații, cel puțin trei pistoale, două de serviciu și un altul privat au fost luate de români. Interesant este că la ora furtului în cele două sedii nu se afla niciun agent.

ADVERTISEMENT

Hoții, patru la număr, au fost prinși destul de repede. Doi dintre ei sunt de naționalitate română, ceilalți doi fiind chiar spanioli.

Doi români au furat arme și uniforme ale poliției spaniole!

Evenimentele au fost precedate de o acțiune de serviciu efectuată de o patrulă din acea cazarmă. Concret, în jurul orei 1 dimineața, agenții au identificat două persoane.

ADVERTISEMENT

Acestea încălcau restricțiile naționale impuse de coronavirus, drept pentru care au fost amendate pe loc de polițiști. Întâmplarea nu a picat prea bine.

La nici două ore distanță, ca să se „răzbune”, românii au luat decizia să jefuiască clădirea oficială. Se pare că au intrat pe ușa din spate, după ce au sărit peste un perete ușor accesibil.

ADVERTISEMENT

N-au stat o clipă pe gânduri, nu au analizat deloc eventualele repercursiuni și au furat arme și uniforme, alte materiale personale, dar și o pălărie de goblin.

La ora patru dimineața, patrula a trecut prin dreptul clădirii și, când a văzut ușa principală deschisă, lăsată așa într-o bravură dusă la maximum, s-a dat alarma.

ADVERTISEMENT

Tot ceea ce au avut de făcut agenții a fost să analizeze camerele de supraveghere din zonă. Apoi au mers în orașul Camuñas, unde locuiau acuzații.

Culmea, au găsit pălăria de goblin chiar în mașina acestora, așa că au supravegheat casa și i-au arestat pe români exact când aceștia se pregăteau să plece. Au descoperit în casă atât armele, cât și uniformele.

Deocamdată, polițiștii nu exclud nicio ipoteză și spun că există chiar varianta ca armele să fi fost luate pentru a fi vândute jihadiștilor.

ADVERTISEMENT