News

Doi români, autorii unei crime înfiorătoare în Germania. Ce i-au făcut unui bătrân

16.08.2019 | 09:14
Doi romani autorii unei crime infioratoare in Germania Ce iau facut unui batran

Două persoane de naționalitate română au șocat Germania după ce au jefuit, bătut și omorât un bărbat de 67 de ani. Criminalii l-au ucis pe bătrânul din Germania cu o foarfecă.

Bărbat de 67 de ani ucis de doi români

Doi români au șocat Germania după ce au omorât un bărbat în vârstă de 67 de ani. Cei doi cetățeni români au intrat în casa în care locuia bătrânul, l-au bătut cu pumnii și picioarele în repetate rânduri și în final profitând de faptul că nu se putea apăra l-au omorât cu o foarfecă.

Florin M. și iubita sa Rebeca L. au furat din casa pensionarului tot ce le-a picat în mână, în special lucruri de preț, de la bani, bijuterii și chiar autoturismul bătrânului cu care au și fugit. Presa din Germania informează că cei doi au reușit să vândă deja în România mașina furată, potrivit  spynews.ro.

Românii au fost arestați, dar au negat fapta comisă
Un cuplu de români au ucis cu sânge rece un bătrân de 67 de ani în Germania. Sursa foto: newsromania.net

Cuplul criminal a fost prins de polițiștii din Germania

Presa din Germania mai informează că bătrânul de 67 de ani a fost înjunghiat de 9 ori cu o foarfecă și lăsat într-o baltă de sânge în propria lui casă. Cuplul criminal a fost prins de oamenii legii din Germania după 6 săptămâni de la oribila crimă.

Cei doi cetățeni români au negat la proces acuzațiile care le-au fost aduse. Pentru odioasa crimă românii riscă să stea după gratii ani grei, urmând ca acest lucru să se decidă pe 5 septembrie când are loc următorul pas al procesului.

Un alt român a ajuns după gratii după ce și-a ucis șefa

Un alt român a fost acuzat de crimă în trecut. Sava J. în vârstă de 23 de ani a plecat în Germania în urmă cu trei ani unde s-a angajat la o fermă primind un salariu de 250-300 de euro pe săptămână. Tânărul și-a omorât șefa Bianca H. pentru că femeia în vârstă de 51 de ani a refuzat să-i mărească salariu, ulterior concediindu-l.

Furios, Sava s-a răzbunat. Românul a strangulat-o pe șefa sa și i-a legat cadavrul de o scară rulantă ca să pară că femeia s-a sinucis. În septembrie 2018 Sava a mărturisit în fața judecătorilor din Germania fapta comisă.