Fotbal intern

Doi români, OUT de la Karabukspor! LIBERI să se întoarcă în Liga 1! Revin la Steaua şi Dinamo?

Colonia românească de la Karabukspor s-a micşorat! Astfel, din totalul celor 8 jucători români ce jucau pentru formaţia roş-albastră, doi au reziliat contractele. Este vorba de Ionuţ Neagu...
23.08.2017 | 15:10
Doi români, OUT de la Karabukspor! LIBERI să se întoarcă în Liga 1! Revin la Steaua şi Dinamo?
ADVERTISEMENT

Colonia românească de la Karabukspor s-a micşorat! Astfel, din totalul celor 8 jucători români ce jucau pentru formaţia roş-albastră, doi au reziliat contractele. Este vorba de Ionuţ Neagu şi Marius Alexe, ambii jucători având state vechi la formaţia turcă, semnând cu Karabuk în 2015.

”A fost o experienţă plăcută, chiar dacă nu am jucat prea mult. Am întâlnit o altă civilizaţie, cu o altă gândire şi sper că am acumulat ceva pozitiv din această experienţă. Am ceva oferte de afară, dar momentan nu am semnat. Din ţară nu am vorbit cu nimeni. Aş vrea să semnez cu o echipă la care să-mi regăsesc ritmul de joc”, a declarat Ionuţ Neagu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Pentru echipa din Turcia mai evoluează încă 6 jucători din România: Valerică Găman, Paul Papp, Iasmin Latovlevici, Cristi Tănase, Gabi Torje şi Gicu Grozav.

ADVERTISEMENT

8 goluri în 35 de partide a marcat Alexe pentru Karabukspor

10 partide a bifat Neagu la formaţia turcă

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri