Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Doi români în echipa ideală a grupelor de la EURO 2024! Remarcații din lotul lui Edi Iordănescu

Doi „tricolori” au prins primul 11 ideal din faza grupelor de la EURO 2024. Ce jucători au impresionat în primele trei meciuri disputate la Campionatul European din Germania.
27.06.2024 | 18:10
Doi romani in echipa ideala a grupelor de la EURO 2024 Remarcatii din lotul lui Edi Iordanescu
Florin Niță și Nicușor Bancu au fost aleși în echipa ideală din faza grupelor de la EURO 2024. Sursă foto:sportpictures
ADVERTISEMENT

România a avut un parcurs excelent la Campionatul European din Germania, iar doi „tricolori” au prins echipa ideală a fazei grupelor de la EURO 2024. Ce jucători din lotul convocat de Edi Iordănescu au impresionat.

Doi români în echipa ideală a grupelor de la EURO 2024! Remarcații din lotul lui Edi Iordănescu

Betano a alcătuit echipa ideală din faza grupelor de la EURO 2024, iar în acest prim 11 se regăsesc și doi jucători care evoluează pentru România, mai exact Nicușor Bancu și Florin Niță.

ADVERTISEMENT

România a avut un parcurs de senzație în grupa E de la Campionatul European, unde „tricolorii” au primit doar trei goluri, lucru datorat în mare parte apărării, unde au strălucit Florin Niță și Nicușor Bancu.

Naționala Spaniei dă doi jucători în echipa ideala, pe Fabian Ruiz și Nico Williams. Ibericii sunt singurii care au reușit să obțină victorii pe linie în grupele de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Echipa gazdă, Germania, îl propune pe Jamal Musiala, care a fost decisiv în victoriile din primele două etape de la EURO 2024, urmând ca în ultima partidă nemții să remizeze cu Elveția, care propune și ea un jucător. Manuel Akanji este jucătorul din echipa Elveției care face parte din această echipă ideală.

Betano l-a mai propus și pe Calafiori, care, în ciuda vârstei, a făcut un Campionat European bun. Fundașul pare desprins din timpurile „fotbalului romantic” și ne aduce aminte pe alocuri de legendarul Maldini. Zan Karnicnik completează defensiva, fundașul dreapta al Sloveniei fiind alesul celor de la Betano în această echipă.

ADVERTISEMENT

Neobositul Kante prinde un loc la mijloc alături de Sabitzer, care vine la EURO 2024 după o finală Champions League. Georgia este revelația turneului de până acum, gruzinii find reprezentați în această echipă de Mikautadze.

Echipa ideală Betano din grupele EURO 2024:

  • Portar: Florin Niță
  • Fundași: Bancu, Calafiori, Akanji, Karnicnik
  • Mijlocași: Fabian, Kante, Sabitzer
  • Atacanți: Williams, Mikautadze, Musiala
ADVERTISEMENT

România s-a calificat în optimile EURO 2024 și a făcut istorie

România a reușit să treacă de grupe la EURO pentru a doua oară în istorie, după performanța din 2000. ”Tricolorii” au reușit să câștige grupa E a Campionatului European din 2024, cu 4 puncte, deși la începutul parcursului european, „Generația de Suflet” era văzută drept o pretendentă la locul 3.

Victoria cu Ucraina, din prima etapă a grupei, a fost doar a doua obținută de „tricolori” la un turneu final de Campionat European, după cea obținută la EURO 2000 în fața Angliei. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au adus victoria României. În următoarea partidă Belgia s-a impus cu scorul de 2-0, iar în ultimul meci România a terminat la egalitate cu Slovacia, scor 1-1.

România se va duela în optimi cu reprezentativa Olandei, marți, 2 iulie, de la ora 19:00. „Portocala mecanică” a terminat pe poziția a treia în grupa D, de unde au mai făcut parte și Austria, Franța și Polonia.

ADVERTISEMENT
150.0 este cota BETANO ca România să câștige EURO 2024