Fotbal international

Doi români, prezenţi la finala Ligii Campionilor! Haţegan, arbitru de rezervă în PSG – Bayern Munchen, Contra a venit din partea UEFA

23.08.2020 | 23:37
Doi romani prezenti la finala Ligii Campionilor Hategan arbitru de rezerva in PSG  Bayern Munchen Contra a venit din partea UEFA
ADVERTISEMENT

Finala Ligii Campionilor dintre PSG și Bayern Munchen se joacă fără spectatori din cauza pandemiei de coronavirus. Pe stadionul Benficăi Lisabona au fost invitați doar oficialii federației europene și observatorii tehnici.

Cosmin Contra se află și el pe Estadio Da Luz. Fostul selecționer al României s-a aflat în tribune pe întreaga durată a turneului final de la Lisabona.

ADVERTISEMENT

În afara lui Contra s-a mai aflat încă un român în Portugalia. Este vorba despre al patrulea oficial, arbitrul Ovidiu Hațegan.

Părerea lui Contra despre marea finală dintre Bayern Munchen și PSG

PSG și Bayern Munchen se înfruntă în această seară de la ora 22:00 în ultimul act al Ligii Campionilor. Cosmin Contra (44 de ani) a analizat finala de la Lisabona.

ADVERTISEMENT

Contra este observator tehnic la meciurile din Liga Campionilor. Fostul selecționer a prefațat întâlnirea dintre nemți și francezi pentru UEFA.

”Bayern are un pressing agresiv și va încerca să recupereze mingea rapid, în jumătatea adversă, așa cum a făcut împotriva Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra se așteaptă că francezii de la PSG să joace cu trei mijlocași

Nu cred că Bayern va schimba ceva. Cât despre Paris, e îndoiala în privința lui Veratti. Nu aș fi surprins dacă ar juca la mijloc cu trei oameni, Herrera, Marquinhos și Paredes. Au făcut-o foarte bine în semifinala cu Leipzig.

Bayern are un stil de joc foarte bine definit, extremele și fundașii laterali intră mult în centru. Asta ar crea un spațiu pe care PSG îl poate fructifica.

ADVERTISEMENT

Nu cred că francezii se vor arunca în față, mai degrabă vor aștepta spațiile de care Lyon aproape a profitat. Vor aștepta să câștige mingea și să plece pe contraatac”, a spus Cosmin Contra pentru site-ul celor de la UEFA.

ADVERTISEMENT