News

Scafandrii scoși din mare în stațiunea Eforie Nord au murit. Nu au mai răspuns la manevrele de resuscitare. Video

09.04.2021 | 16:03
Scafandrii scosi din mare in statiunea Eforie Nord au murit Nu au mai raspuns la manevrele de resuscitare Video
ADVERTISEMENT

Cei doi scafandri scoși vineri din mare la Eforie Nord de salvatorii ISU au fost declarați morți. Aceștia nu au mai răspuns la manevrele de resuscitare.


Scafandrii scoși din mare în stațiunea Eforie Nord au murit

UPDATE, ora 16:05 / Cei doi scafandri care au fost scoși de salvatori din apele Mării Negre, la Eforie Nord, au fost declarați morți.

ADVERTISEMENT

”Cei 2 scafandri nu au răspuns la manevrele de resuscitare și au fost declarați decedați”, a transmis ISU Constanța.


Știrea inițială, ora 15:39 / Operațiune amplă de salvare în Eforie Nord. Doi scafandri sunt resuscitați de echipajele medicale pe plajă, după ce au fost scoși din mare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de ISU Constanța, cele două persoane sunt inconștiente și se află în stop cardio-respirator. În continuare, echipajele medicale aplică măsurile specifice de resuscitare.

Cei doi scafandri supravegheau lucrările de înnisipare a plajei, la aproximativ 500 de metri în larg, iar vineri după=amiază au fost dați dispăruți.

ADVERTISEMENT

Doi scafandri, resuscitați la Eforie Nord după ce au fost scoși din Marea Neagră

O amplă operațiune de salvare a Ministerului de Interne, cu un elicopter, o barcă și 4 scafandri a avut loc vineri la Eforie Nord, potrivit unui comunicat de presă.

Doi scafandri au dispărut în apele Mării Negre, fiind nevoie de forţele de intervenţie pentru găsirea lor. Scafandrii luau parte la lucrarea de înnisipare a plajei de la Eforie Nord.

ADVERTISEMENT

După această intervenție, cele două persoane au fost găsite, însă se află în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale încearcă salvarea lor.

”Eforie Nord misiune de căutare/salvare a doi scafandri ce supravegheau lucrările de nisipare a plajei, la aproximativ 500 m în larg.

Pompierii intervin cu 1 barcă cu 4 scafandri și 1 ambulanță SMURD. În sprijin acționează 1 Elicopter SMURD și 1 ambulanță a serviciului județean.

Cei doi scafandri au fost aduși la mal, se află în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică măsurile specifice de resuscitare”, a transmis sublocotenentul Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: