News

Doi șefi de la Poliția Rutieră au fost prinși băuți la volan! Cum a reacționat Carmen Dan

06.05.2019 | 17:18
Doi sefi de la Politia Rutiera au fost prinsi bauti la volan Cum a reactionat Carmen Dan

Carmen Dan, reacție după ce doi polițiști au fost prinși beți la volan. Ministrul Afacerilor Interne i-a felicitat pe cei care i-au prins pe șefii lor care consumaseră băuturi alcoolice, afirmând că poliția nu are probleme nici cu oamenii politici. Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, în Capitală, în urma unei razii a Brigăzii Rutiere.

Carmen Dan, reacție după ce doi șefi de la Poliția Rutieră au fost prinși băuți

Do polițiști au fost prinși băuți la volan în cursul serii de vineri. Este vorba de șeful Poliției Sectorului 4 și un chestor de la Direcția de Cazieer Judiciar din IGPR. Carmen Dan a declarat că este fericită că toate zvonurile care spuneau că poliția are probleme cu oamenii politici s-au spulberat.

“Sistemul reacţionează chiar şi atunci când vorbim despre oamenii din sistem. Că au acţionat ca urmare a unei informaţii sau nu? Păi eu vă întreb: ce să facă poliţistul să se întoarcă cu spatele şi să nu dea curs informaţiei? Eu îi felicit pentru acţiunea lor. Dezaprob total acest gen de comportament şi sunt prima care îi felicită pe poliţiştii care au acţionat în acest caz”, a spus Carmen Dan.

Caremn Dan, prima recație după ce doi polițiști au fost prinși băuți
Sursa Foto: Hepta

“Toată acţiunea a venit în urma unui telefon dat de o persoană”

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual este de părere că operațiunea celor de la Brigada de Poliție Rutieră pare pusă în practică în urma unui denunț, fapt ce nu înseamnă că cei doi nu trebuie pedepsiți pentru fapta comisă.

„Pot prezuma că toată acţiunea a venit în urma unui telefon dat de o persoană care i-a văzut că sunt la petrecere cu maşinile de serviciu şi fără şoferi, dar asta nu este o scuză. Ba din contră. Ei s-au urcat la volan după ce au băut, nimeni nu i-a obligat. În cazul lui Drumariu este şi mai grav. El locuieşte la circa 800 de metri de restaurantul în care a făcut petrecerea şi tot s-a urcat la volan”, a spus Dumitru Coarnă.

Tags: