News

Doi soți au murit îmbrățișați, după ce un fulger le-a mistuit casa. Preotul și soția sa nu au mai avut nicio șansă

Un preot și soția sa au murit, după ce casa le-a fost mistuită de un incendiu provocat de fulger.
30.07.2021 | 16:26
Doi soți au murit îmbrățișați, după ce un fulger le-a mistuit casa. Preotul și soția sa nu au mai avut nicio șansă
Doi soți au murit îmbrățișați, după ce un fulger le-a mistuit casa. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Furtuna de zilele trecute a luat două vieți. Un fulger a lovit o casă din Buftea, iar de la acesta a pornit un incendiu devastator, care a ars în întregime locuința.

Un preot și soția sa au murit, după ce casa le-a fost mistuită de un incendiu

În imobil se aflau în acele momente proprietarii, soț și soție. Cei doi au murit în somn, îmbrățișați, căci nu au mai avut nicio șansă în fața flăcărilor care au izbucnit după ce casa lor a fost lovită de fulger.

ADVERTISEMENT

Casa lor a ars timp de trei ore, iar pompierii i-au găsit carbonizați, după ce au reușit să stingă flăcările. Intervenția acestora a fost una dificilă și din cauza zonei în care se afla casa.

Vecinii povestesc că incendiul a pornit în jurul orei 1:30 și acesta s-a extins rapid, având în vedere că întreaga locuință era făcută din lemn. De asemenea, cei care i-au cunoscut că erau niște persoane lăudabile.

ADVERTISEMENT

„Au fost anunțați pompierii. Au venit destul de repede. Casa era făcută din lemn și atunci s-a extins. Din cauza locației le-a fost destul de greu să aibă acces.

S-au extins destul de mult flăcările, au acoperit toată casa la un moment dat (…) Au fost niște oameni foarte cumsecade”, a spus o vecină pentru Antena 3.

Cei doi soți se pregăteau să plece în concediu și să își vadă nepoțica

Deocamdată, nu se știe care este motivul pentru care cei doi soți nu au reușit să se salveze din calea flăcărilor. Ei dormeau în acel moment și este posibil să nu fi auzit incendiul.

ADVERTISEMENT

Aceștia urmau să meargă în concediu și să se întâlnească cu nepoata lor, în vârstă de doi ani. Bărbatul era preot la Cimitirul Dămăroaia din Sectorul 1, în timp ce soția lui era de opt ani directoarea Școlii 178.

„Doamna directoare trebuia să plece în concediu. Ne spunea cu mare bucurie şi cu mare drag că urma să-şi vadă nepoţica de 2 ani. Era sufletul şcolii noastre.

Întotdeauna avea o vorbă bună pentru toată lumea, întotdeauna ne încuraja, întotdeauna era zâmbitoare”, a declarat Florentina Roman, directorul adjunct al Școlii 178.

ADVERTISEMENT

Atât la intrarea în cimitirul la care lucra preotul, cât și în fața școlii au fost create altare pentru cei doi, cu flori și lumânări. Aceștia erau niște oameni foarte apreciați în comunitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri