News

Doi soți au intrat în Timiș și nu au mai ieșit. Copiii lor au privit neputincioși cum oamenii se îneacă

Doi soți s-au înecat în Timiș, duăă ce au intrat în râu să se răcorească. De pe margine, copiii lor au asistat neputincioși la moartea părinților. Cei doi adulți au intrat în apă adâncă, fără să știe să înoate.
26.06.2022 | 17:48
Doi soti au intrat in Timis si nu au mai iesit Copiii lor au privit neputinciosi cum oamenii se ineaca
Doi soți s-au înecat în Lugoj, după ce au intrat în apă adâncă, fără să știe înota. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

IPJ Timiş a anunţat că bărbatul şi femeia au fost găsiți decedați, după două ore de căutări. Corpurile neînsuflețite ale celor doi soți au fost găsite aproape de locul unde au intrat în apă.

Doi soți s-au înecat în Timiș, lângă Lugoj

„Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declaraţii decedaţi. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ, potrivit Lugojinfo.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au primit un apel la 112, care îi anunța că doi oameni au intrat în râu în preajma localității Costeiu. „Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii şi în urma verificărilor efectuate reieşind că un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiş pentru a se răcori şi nu au mai ieşit pe mal”, a completat IPJ Timiş.

Potrivit sursei citate, cei doi soți, în vârstă de 39 și 34 de ani, se aflau la un picnic alături de câțiva prieteni, dar și de copiii lor cu care au ieșit la un grătar. Deși a fost avertizat că apa este mare, bărbatul de 39 de ani a ținut neapărat să intre în Timiș, să se răcorească.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a dispărut după câteva momente, astfel că soția în vârstă de 34 de ani a sărit ca să-l salveze, însă și aceasta a pierit în apele râului. Copiii speriați de pe mal sunt cei care au sunat la 112.

La fața locului au ajuns pompieri din Lugoj, Făget, Sânnicolau și Timișoara, dar și un echipaj de la ISU Arad. Autoritățile au adus la fața locului inclusiv un elicopter care a survolat zona râului, alături de bărbi, sonare și scafandri.

ADVERTISEMENT

Potrivit prietenilor care au asistat la tragedie, în zona unde s-a întâmplat nenorocirea apa are șase metri. Niciunul dintre soți nu știa să înoate. În urma celor doi au rămas doi copii traumatizați.