Becali, dezvăluiri de senzaţie! Cine sunt cei doi jucători care nu au rezistat să vadă finalul de la meciul CFR-Astra

Filon Stan   
in Fotbal intern
09/04/2018, 22:18
Becali, dezvăluiri de senzaţie! Cine sunt cei doi jucători care nu au rezistat să vadă finalul de la meciul CFR-Astra

Tensiunea a fost prea mare pentru ei! Gigi Becali a spus că doi dintre jucătorii FCSB nu au putut să vadă până la final partida dintre CFR Cluj şi Astra! 

CFR, principala rivală a FCSB, a condus din startul reprizei secunde, graţie golului lui Vinicius, dar echipa din Giurgiu a restabilit egalitatea în minutul 81, graţie lui Polczak. În consecinţă, tensiunea a fost una extremă pentru fotbaliştii vicecampioanei, care aşteptau un pas greşit din partea echipei lui Dan Petrescu.

Becali a spus că cei doi nu au putut să stea la meci de emoţii”

”Aseară am înţeles că s-au bucurat cu toţii la golul Astrei. Tănase şi Bălaşa nu au putut să stea la meci de emoţii”, a dezvăluit Becali, înainte de meciul cu Craiova. Becali refuză însă să mai vorbească despre câştigarea titlului, de frica lui Dumnezeu! “E bine că s-a încurcat CFR-ul, e posibil orice. Nu mai vreau să fac declaraţiile pe care le făceam, că lui Dumnezeu nu-i place. Dacă nu mai fac declaraţiile alea, ne ajută Dumnezeu. Dacă te lauzi, te încurcă Dumnezeu. E posibil orice!”, a mai spus Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×