News

Doi tineri au scăpat miraculos dintr-un accident: “M-a lovit atât de tare încât TIR-ul a sărit”

Doi tineri au scăpat în mod miraculos dintr-un accident în județul Mureș. Cei doi au povestit cum au reușit să scape cu doar câteva răni ușoare în urma impactului cu un TIR.
04.12.2021 | 22:16
Doi tineri au scapat miraculos dintrun accident Ma lovit atat de tare incat TIRul a sarit
ADVERTISEMENT

Doi tineri din Roman, județul Neamț, au scăpat dintr-un accident extrem de periculos. Cei doi se îndreptau spre Franța în momentul accidentului.

Totul s-a petrecut noaptea trecută în localitatea Văleni din județul Mureș.

După impactul dintre autoturism și TIR, traficul din zonă a fost blocat mai bine de două ore.

Doi tineri au scăpat miraculos dintr-un accident

Autoturismul în care se aflau cei doi tineri a derapat și a ajuns pe contrasens, în calea unui TIR. Carosabilul era alunecos întrucât nu era dat cu nimic pe jos, așa cum a povestit șoferul care se afla la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au derapat cu mașina pe carosabilul alunecos, ajungând astfel pe contrasens, chiar în fața unui TIR, care i-a și lovit.

În urma impactului frontal destul de puternic, ambii pasageri au reușit să scape cu câteva răni ușoare. Toată partea din față a autoturismului a fost distrusă în urma impactului.

ADVERTISEMENT

„Da, am derapat şi m-am dus în TIR. Pe drum nu era dat cu nimic şi am derapat la 60 la oră. Asta este. Bine că suntem sănătoși!”, a povestit șoferul mașinii, notează observatornews.ro.

Șoferul de TIR a declarat că circula regulamentar și a condus încet atunci când ajungea în curbe. Acesta a spus că mașina l-a lovit „atât de tare încât TIR-ul a  sărit”. Mai mult, partea care a fost loviră a fost distrusă.

ADVERTISEMENT

„Mergeam normal. Camioanele erau înaintea mea, iar eu eram al patrulea, aşa că-n curbe am condus încet.

M-a lovit atât de tare, încât TIR-ul a sărit. Toată partea aia este distrusă. Eu mergeam regulamentar”, a declarat șoferul TIR-ului, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Șoferul de TIR, a refuzat internarea, dar și tânărul aflat la volanul autoturismului care a derapat și iubita sa. Toți trei au fost consultați de medicii de pe ambulanță și s-au ales doar cu câteva răni ușoare.

În urma acestui accident, Drumul European 60 a fost complet blocat mai bine de două ore, pe ambele sensuri.

Accident grav sâmbătă, la ieșirea din Timișoara

Un accident grav a avut loc la ieșirea din Timișoara sâmbătă după-amiază, 4 decembrie 2021.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a murit și alți doi au fost răniți în urma accidentului în care au fost implicate trei mașini în care se aflau patru persoane.

Bărbatul a murit pe loc, iar alte două persoane s-au ales cu politraumatisme, iar medicii de pe ambulanță le-au acordat primul ajutor.

Accidentul tragic s-a petrecut la ieșirea din Timișoara, aproape de sensul giratoriu, după ce unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens.

ADVERTISEMENT
Tags: