News

Doi tineri au murit după ce au căzut de la balconul unui hotel din Ibiza. Ce spun anchetatorii

Caz tragic în Ibiza. Doi tineri au murit după ce au căzut de la balconul unui hotel.
03.06.2021 | 22:20
Doi tineri au murit dupa ce au cazut de la balconul unui hotel din Ibiza Ce spun anchetatorii
ADVERTISEMENT

Tragedie în faimoasa stațiune iberică Ibiza. Doi tineri au murit, joi dimineața, după ce au căzut de la etajul 4 al unui apartament hotelier.

Din primele informații, este vorba despre un cuplu de turiști, un bărbat de 26 de ani și o femeie de 22 de ani. Aceștia au căzut de la balconul hotelului în care se aflau, în zona plajei Bossa a stațiunii iberice.

ADVERTISEMENT

Caz tragic în Ibiza. Doi tineri au murit după ce au căzut de la balconul unui hotel

Din cauza impactului violent, cei doi tineri au murit pe loc. Echipajele de la salvare ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Tragedia a fost consemnată în primele ore ale zilei de joi, undeva după 4.30 am.

Site-ul Ultimahora.es notează că victimele sunt un tânăr, de 26 de ani, de naționalitate marocană și o tânără de 22 de ani, de naționalitate mexicană.

ADVERTISEMENT

Poliția Națională din Spania a preluat sarcina anchetării acestui eveniment dramatic și nu exclude în acest moment nicio ipoteză.

Pe ce piste merge polițiștii în acest caz

Potrivit sursei citate, care prezintă spusele unor martori, cu câteva ore înainte de tragedie, cuplul s-a certat.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, criminaliștii consideră că este posibil ca bărbatul să-și fi aruncat iubita de la balcon, de la etajul patru, iar apoi să fi sărit și el în gol.

Ibiza, scena unui alt incident șocant

Stațiunea de la Marea Mediterană a fost scena unui alt incident șocant, în urmă cu două luni. În centrul atenției a fost un român. Conaționalul nostru, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat după ce a provocat un incident care a produs panică, la terasa unui restaurant din Ibiza.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au primit un apel, la mijlocul lunii aprilie, fiind anunțați că un bărbat amenință cu o drujbă un client al unei terase.

Ajunși la fața locului, agenții au aflat că agresorul a intrat pe terasă fără să poarte mască, iar unul dintre clienți i-a atras atenția politicos că este obligat să o poarte, atâta vreme cât nu consuma nimic.

În acel moment, românul a început să țipe și să amenințe, a părăsit terasa, dar s-a întors în foarte scurt timp cu o drujbă în mână și l-a amenințat pe cel care îi făcuse observație. Agresorul a părăsit terasa în fugă după câteva minute.

Agenții l-au localizat pe bărbat în centrul orașului, având la el drujba și o canistră de benzină. Autoritățile au decis ca bărbatul, care este din România, să fie arestat.

ADVERTISEMENT