Life

Doi tineri au vrut să reediteze cea mai romantică scenă din Titanic, dar totul a ieșit prost! Ce au pățit îndrăgostiții

Doi tineri au vrut să refacă o scenă din Titanic, însă soarta le-a râs în nas. Ce a pățit un tânăr din Florida când a vrut să-și ceară iubita în căsătorie?
03.12.2022 | 10:27
Doi tineri au vrut sa reediteze cea mai romantica scena din Titanic dar totul a iesit prost Ce au patit indragostitii
Un tânăr a pățit-o în timpul cererii în căsătorie a iubitei sale, reeditând o scenă din Titanic. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Romantismul nu e pentru oricine, iar atunci când vrei să refaci anumite scene din filme, s-ar putea să iasă al naibii de prost!

Au vrut să fie precum Rose și Jack din Titanic, dar au avut parte de o surpriză

A pățit-o un tânăr din Florida, care a vrut să reediteze scena din Titanic, în care Rose și Jack (personaje interpretate de Kate Winslet și Leonardo DiCaprio) își uneau mâinile într-o îmbrățișare, pe vas, privind spre ocean.

ADVERTISEMENT

Scott Clyne și Suzie Tucker stăteau pe o barcă admirând priveliștea, moment numai bun pentru ca bărbatul să o ceară în căsătorie pe partenera lui.

Tânărul avea totul planificat în minte, doar că socoteala din cap nu s-a potrivit cu cea de pe ambarcațiune! Speranța bărbatului că va face cea mai frumoasă cerere, la apus de soare, a fost dată peste cap, culmea, din cauza inelului!

ADVERTISEMENT

Imaginile cu cei doi au devenit virale în mediul online și nu e de mirare! Bărbatul de 35 de ani a fost încurcat fix când trebuia să scoată inelul pentru a-l oferi iubitei sale. Doar că, la un moment dat, cuprins de emoție și de agitație, acesta a plonjat în ocean, spre uimirea alesei inimii sale.

„Am scăpat inelul în apă în timpul cererii”, a declarat bărbatul, care a fost filmat în timp ce cade de pe barcă pentru a salva inelul.

ADVERTISEMENT

Clyne a reușit să salveze inelul

Clyne a intrat în modul de panică totală și s-a gândit că tot momentul său era un eșec, dar a reușit, în cele din urmă, să-și ducă cererea la bun sfârșit.

Motivul pentru care a căzut a fost deoarece inelul era prins în partea de sus a buzunarului pantalonilor săi, notează New York Post.

ADVERTISEMENT

„Aveam inelul în buzunarul din spate și, când am vrut să-l scot, colțul cutiei în care era inelul s-a prins în partea de sus și mi-a scăpat din mâini”, a mărturisit Clyne.

Videoclipul cu momentul tragicomic a fost vizionat în mediul virtual de peste 8 milioane de persoane în doar câteva zile.

ADVERTISEMENT