News

Doi tineri din Galați, loviți de mașină pe trecerea de pietoni. Imaginile, surprinse de camere. Video

Doi tineri, în vârstă de 18 ani, au fost loviți de o mașină când traversau trecerea de pietoni pe o stradă din Galați
21.05.2021 | 16:59
Doi tineri din Galati loviti de masina pe trecerea de pietoni Imaginile surprinse de camere Video
Doi tineri din Galați, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Imaginile, surprinse de camere. Video. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav produs în plină zi în municipiul Galați. Doi tineri, de 18 ani, au fost la un pas de tragedie, după ce au fost loviți în plin de o mașină în timp ce traversau o trecere de pietoni din oraș.

Momentul în care șoferul autovehiculului îi lovește pe cei doi pietoni a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

ADVERTISEMENT

Din fericire, deși impactul dintre mașină și tineri a fost unul extrem de violent, adolescenții au suferit doar câteva răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

Doi tineri din Galați, loviți în plin de o mașină când traversau trecerea de pietoni

Din informațiile oferite de IPJ Galați, cei doi tineri traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului.

ADVERTISEMENT

Apoi, inexplicabil, o mașină accelerează pur și simplu și intră în plin în cei doi tineri, aruncându-i peste bord. În urma accidentului cei doi au fost răniți și duși la spital pentru investigații medicale suplimentare.

”În jurul orei 14.15, un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, având direcţia de mers dinspre b-dul. George Coşbuc spre b-dul. Siderurgiştilor, a surprins şi accidentat doi tineri, ambii cu vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal şi la culoarea verde a semaforului situat în apropierea intersecției cu strada Saturn.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea uşoară a celor două persoane ce au fost preluate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

Unul dintre tineri este din comuna Pechea, judeţul Galaţi, iar cel de-al doilea din comuna I. C. Brătianu, judeţul Tulcea. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al Poliției Galați prezentat de Monitorul de Galați.

Ce spun martorii prezenți în zonă

Șoferul vinovat de acest eveniment, în vârstă de 52 de ani, nu consumase alcool, anunță Poliția. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Martorii din zonă spun că, cel mai probabil, acestuia i-ar fi alunecat piciorul de pe frână pe accelerație în momentul în care aștepta la trecerea de pietoni și astfel a intrat în plin în cei doi tineri care traversau pe culoarea verde.

ADVERTISEMENT