News

Doi tineri din Rusia au recunoscut că au comis crime terifiante, după care şi-au tranșat şi mâncat victimele

Doi tineri din Rusia au recunoscut că au comis crime terifiante, după care şi-au tranșat şi mâncat victimele. Totul ar fi avut la bază ritualuri satanice.
05.08.2021 | 23:16
Doi tineri din Rusia au recunoscut ca au comis crime terifiante dupa care siau transat si mancat victimele
ADVERTISEMENT

Întâmplare macabră în Rusia. Doi tineri, presupuși a fi sataniști, au fost reținuți de polițiști, după ce au recunoscut că au comis crime îngrozitoare în pădurile din nordul Rusiei.

Partea oribilă abia acum urmează. Aceștia au recunoscut că, după crime, şi-au tranșat şi mâncat victimele, într-un ritual ocult.

ADVERTISEMENT

Doi tineri sataniști din Rusia au recunoscut că au comis crime terifiante, după care şi-au tranșat şi mâncat victimele

Presa din Rusia oferă detalii terifiante despre cei doi amatori de ocultism. Andrey Tregubenko și Olga Bolshakova, care formează un cuplu, locuiesc în Capitala Moscova.

Poliția rusă i-a chemat inițial la interogatoriu cu privire la unele acuzații privind deținerea de droguri.

ADVERTISEMENT

În fața oamenilor legii, cei doi sataniști au recunoscut că sunt responsabili pentru moartea a doi tineri în pădurile din Karelia, zonă nordică a Rusiei aflată la granițele cu Finlanda, Suedia și Norvegia.

Victimele celor doi tineri ar fi fost transportate în această zonă izolată unde au fost tranșate și mâncate, scrie site-ul RT.Com.

ADVERTISEMENT

Pe o listă a persoanelor date dispărute din 2016 apar două persoane, Platon Stepanov și Viktoria Zaitseva, ambii în vârstă de 27 de ani în momentul în care au dispărut. Aceștia ar fi fost victimele sataniștilor.

Sursa citată mai notează că în timp ce prietenii și rudele se aflau în căutarea celor două persoane dispărute, Tregubenko și Bolshakova au păstrat secret locul unde erau cadavrele.

ADVERTISEMENT

Rusia, lege pentru interzicerea grupurilor oculte

Ocultismul este interzis în Rusia. Încă din 2010, parlamentarii ruși au votat pentru interzicerea grupurilor oculte și a presupușilor vindecători mistici.

După această descoperire macabră, presa din Rusia a făcut o paralelă între cei doi tineri și o serie legendară de crime comise de Andrey Chikatilo, supranumit ”măcelarul din Rostov”.

Despre acesta s-a spus că a ucis și a mâncat peste 50 de victime, majoritate în sudul orașului rus. El a fost responsabil pentru una dintre cele mai îndelungate șiruri de agresiuni sexuale din țară între 1978-1990 și a fost prins după o lungă căutare de către poliția sovietică.

Cu niciun an în urmă, un presupus canibal a fost arestat și în Germania, acolo unde polițiștii au făcut o serie de descoperiri cu adevărat șocante.

În noiembrie 2020, Poliția din Berlin a reținut un bărbat suspect de crimă și acte de canibalism, după ce câțiva trecători au găsit oase ale unei victime într-un parc din Capitala țării.

ADVERTISEMENT
Tags: