News

Doi tineri și-au salvat viața sărind din mers din mașină. Autoturismul luase foc și nu mai avea frâne

Doi tineri au ajuns la spital după ce au sărit din mers din mașina în care se aflau care luase foc în timp ce mergea pe autostrada Arad-Timișoara.
05.06.2021 | 17:17
Doi tineri siau salvat viata sarind din mers din masina Autoturismul luase foc si nu mai avea frane
ADVERTISEMENT

Autoturismul Opel Astra a luat foc din mers, iar șoferul nu a reușit să oprească mașina, întrucât pedala de frână  nu  a mai răspuns comenzii.

În afară de șoferul de 23 de ani, în autoturism se mai afla o adolescentă de 17 ani. Cum nu au reușit să oprească mașina, s-au speriat și, în disperare de cauză, au sărit din  mers. După câțiva metri, mașina s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului, informează observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Incidentul de pe autostrada Arad-Timișoara a avut loc între Orțișoara și Giarmata și a fost semnalat la 112 la ora 13.32. Echipa de intervenție a fost formată dintr-o mașină de pompieri cu trei subofițeri, o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Timiş și una SMURD.

Șoferul și-a spart capul, fata a scăpat cu câteva zgârieturi

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au constatat că incendiul se manifesta la întregul autoturism. Cele două persoane care se aflau în mașină le-au transmis pompierilor că au sărit din mașină, deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor și au rămas fără frână”, a informat ISU Timiș

ADVERTISEMENT

Șoferul a fost rănit mai serios, el suferind un traumatism cranian cerebral deschis. Adolescenta a suferit zgârieturi la mâini și picioare, fără alte leziuni de o gravitate mai mare, însă ambii au fost duși de ambulanță la spitalul din Timișoara.

Pompierii au reușit să stingă incendiul, însă flăcările au afectat autoturismul în proporție de 90%. Circulația a fost blocată pe respectiva bandă a autostrăzii timp de 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili care au fost circumstanțele în care a avut loc accidentul.