ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Doi titulari de la Universitatea Craiova au COVID-19! Cine sunt jucătorii. Exclusiv

Autor: Razvan Iova - Craiova | 12.11.2020 | 12:08
Doi titulari de la Universitatea Craiova au COVID-19! Cine sunt jucătorii. Exclusiv
Doi titulari de la Universitatea Craiova au COVID-19! Cine sunt jucătorii. Exclusiv

Doi titulari de la Universitatea Craiova au fost depistați pozitiv la testul COVID-19! FANATIK vă prezintă în exclusivitate numele jucătorilor infectați.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Liga 1 se află într-o pauză competițională, deoarece echipa națională are de disputat trei meciuri în această lună. Următorul joc pentru olteni va fi pe terenul celor de la FC Botoșani.

Antrenamentele „juveților” sunt conduse de Corneliu Papură, dar acesta este interimar până când va fi instalat un nou tehnician, iar alesul este Mirel Rădoi, așa cum FANATIK a anunțat.

Doi titulari ai Universității Craiova sunt pozitivi la COVID-19! Alexandru Cicâldău și Ștefan Baiaram nu prezintă simptome

Universitatea Craiova a publicat un comunicat în care anunță că doi jucători au COVID-19: „Din păcate, doi dintre fotbaliștii echipei noastre au fost depistați pozitiv în urma testării COVID-19. Aceștia sunt asimptomatici și le dorim însănătoșire grabnică,” stă scris în postarea de pe pagina clubului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că este vorba despre Alexandru Cicâldău și Ștefan Baiaram, doi dintre titularii echipei. Ambii se simt bine și nu prezintă simptome.

Șansele ca cei doi să joace tot meciul la Botoșani sunt foarte mici. Partida va urma să aibă loc în weekend-ul 20-22 noiembrie, iar Cicâldău și Baiaram vor putea ieși din izolare după șapte zile, condiționați de un rezultat negativ la testul COVID, astfel că vor prinde doar două sau trei antrenamente, dar vor fi apți sută la sută pentru partida cu Gaz Metan Mediaș, de pe teren propriu.

Cicâldău a ratat echipa națională din cauza unor probleme medicale, în timp ce Baiaram se afla pe lista de rezervă la U21

Alexandru Cicâldău și Ștefan Baiaram sunt doi dintre cei mai importanți jucători ai Craiovei. „Decarul” este creierul echipei de la mijlocul terenului, în timp ce „Fane” este piesă de bază în ofensiva oltenilor. În vârstă de 17 ani, acesta este eligibil pentru regula U21 și este văzut ca un „viitor Valentin Mihăilă”.

ADVERTISEMENT

„Cic” nu a putut să fie prezent la acțiunile „tricolorilor” lui Mirel Rădoi. Mijlocașul se confruntă cu o accidentare și nu a putut să răspundă convocării, la fel ca fundașul Mihai Bălașa. De partea cealaltă, Baiaram tocmai ce și-a prelungit contractul cu Știința până în anul 2026.

„Și-a dorit foarte mult să semneze prelungirea, niciodată nu a vrut să plece. Visul lui e să joace și să facă performanță cu Universitatea Craiova,” a spus Silviu Bogdan despre jucătorul descoperit la școala sa de fotbal.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!