Life

Doina Maximilian, fiica actriței Stela Popescu, dată în judecată. Motivul procesului

15.06.2020 | 12:30
Doina Maximilian fiica actritei Stela Popescu data in judecata Motivul procesului
Doina Maximilian, fiica actriței Stela Popescu, dată în judecată. Motivul procesului. Sursa foto: stirilekanald.ro
ADVERTISEMENT

Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei actrițe Stela Popescu, a uitat de dorința mamei sale și a scos la licitație mai multe bunuri și obiecte de valoare. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost dată în judecată la finalul anului trecut de o firmă din domeniul imobiliarelor, procesul fiind amânat din cauza pandemiei.

Singurul copil al actriței care a dispărut fulgerător în urmă cu mai bine de 2 ani urmează să se prezinte la Tribunal pe 1 iulie, la Judecătoria Sectorului 2 București, după ce a scos la licitație mai multe bunuri ale regretatei Stela Popescu, averea sa ridicându-se la circa 1 milion de euro, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Obiectul dosarului în care Doina Maximilian a fost chemată în calitate de pârât este cel de „pretenții”. Totodată, fiica doamnei teatrului de revistă din România este singura moștenitoare a averii actriței care a murit la 81 de ani, pe 23 noiembrie 2017.

Doina Maximilian a radiat firmele lăsate de părinți

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și soțul ei, umoristul Puiu Maximilian la vârsta de 15 ani, aceasta fiind chiar fiica fratelui lui Puiu. După moartea părinților săi adoptivi Doina Maximilian, care este de profesie regizor de film, a radiat mai multe firme lăsate moștenire.

ADVERTISEMENT

Așa se face că fiica adoptivă a regretatei actrițe a renunțat la Asociaţia Puiu Maximilian care se ocupa cu derularea diferitelor evenimente artistice. Asociația a fost înființată în memoria soțului regretatei actrițe, însă în anul 2018 Doina Maximilian renunța la ea.

„Admite cererea formulată de lichidatorul Cabinet Individual de Insolvenţă DRAHENBERG DUMITRU, pentru Asociaţia PUIU MAXIMILIAN. Constată definitiv aprobat bilanţul de lichidare de la data de 29.11.2018 privind Asociaţia PUIU MAXIMILIAN.

ADVERTISEMENT

Constată că lichidatorul este descărcat de obligaţiile asumate. Dispune eliberarea actului constatator al descărcării lichidatorului de obligaţiile asumate. Dispune radierea Asociaţiei PUIU MAXIMILIAN din Registrul Special al Asociaţiilor si Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Sector 2 Bucureşti.

Cu drept numai de apel în termen de 5 zile de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei care au lipsit, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii.

ADVERTISEMENT

Pronunţată astăzi, 08.05.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2, potrivit sursei citate.

Procedura de radiere a firmei a durat mai bine de un an, Doina Maximilian renunțând în perioada respectivă și la firma Busu Star SRL, companie prin care se încasau drepturile de autor de pe urma celor doi mari artiști.

Blocul ridicat de Stela Popescu, scos la licitație

Averea de 900.000 de euro nu este singura lăsată moștenire de regretata actriță Stela Popescu. Acesta i-a lăsat fiicei sale și un bloc în centrul Bucureștiului unde visa ca membrii familiei sale să se reunească. Blocul cu 3 etaje a fost la rândul său scos la citație de Doina Maximilian.

Clădirea are o suprafață de 100 de metri pătrați pe fiecare etaj, investiția ridicându-se la circa 300.000 de euro. Potrivit unor surse citate de libertatea.ro, fiica regretatei artiste a discutat cu o agenție imobiliară și a luat în calcul inclusiv închirierea.

De asemenea, Doina Maximilian a rămas și cu vila în care a locuit mama sa, Stela Popescu. Fiica regretatei actrițe s-a mutat în locuința de lângă Grădina Icoanei la scurt timp după moartea artistei, dar ulterior a început să se plângă de condiții și instalațiile vechi. Mai mult decât atât, femeia le-ar fi spus apropiaților că are în plan să renoveze vila.

 

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie....
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a...
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Vestea așteptată de toată România. Vine de la Florin Piersic
Vestea așteptată de toată România. Vine de la Florin Piersic
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii