News

Doina Pană a fost otrăvită cu mercur! Fostul ministru a precizat că acesta este motivul demisie din Guvern

10.05.2019 | 14:08
Doina Pana a fost otravita cu mercur Fostul ministru a precizat ca acesta este motivul demisie din Guvern

Deputatul Doina Pană susține că a fost otrăvită cu mercur. Procurorii antitero investighează ipoteza. Fostul ministru al Apelor și Pădurilor a susținut miercuri că după ce a demisionat din Guvernul Tudose, la începutul anului precedent, pe fondul unei stări alterate de sănătate, a aflat că era intoxicată cu mercur.

Doina Pană, vicepreședinte PSD, susține că a fost otrăvită cu mercur!

Mai mult, Doina Pană a subliniat că a depus o plângere la poliție în acest sens și că există o anchetă în desfășurare, precizând că nu poate oferi mai multe detalii, dat fiind că există o anchetă în desfășurare. Pe scurt, deputatul a comentat doar faptul că bănuiește că cineva din mafia lemnului ar fi atentat la viața sa, pe motivul că a luat măsuri împotriva celor care taie ilegal lemn. Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a informat că se află în lucru un dosar penal, după ce vicepreședintele PSD a descoperit că a fost intoxicată cu mercur.

„La DIICOT -structura centrală – se află în lucru un dosar penal în care se cercetează infracţiuni de constituire de grup infracţional organizat şi tentativă de omor, după ce actualul vicepreşedinte PSD Doina Pană, fost ministru al Pădurilor, a descoperit că a fost intoxicată cu mercur”, a spus purtătorul de cuvânt. Oficialul a anunțat și că există mai multe ipoteze în lucru, iar acum se verifică în ce condiții a fost asimilat în organism mercurul.

Doina Pană a fost otrăvită cu mercur! Fostul ministru a precizat că acesta este motivul demisie din Guvern
Fostul ministru a precizat că acesta este motivul demisie din Guvern
Sursa foto: hepta.ro

Fostul ministru a anunțat că motivul demisiei sale din Guvernul Tudose a fost otrăvirea cu mercur

Avem mai multe ipoteze de lucru. Se verifica in ce conditii a fost asimilat in organism mercurul, accidential sau prin vointa altor persoane. Avea in organism un nivel dublu de mercur”, a adăugat purtătorul de cuvânt al DIICOT.