News

Doina Pană, otrăvită cu mercur! DIICOT a deschis o anchetă

09.05.2019 | 15:47
Doina Pana otravita cu mercur DIICOT a deschis o ancheta

Declarație halucinantă la Antena 3, unde Doina Pană, ministru în Guvernul Tudose în anul 2017, a susținut că a fost otrăvită cu mercur! Ministrul Apelor și Pădurilor a fost nevoită să-și dea demisia din guvern pentru a se trata, iar plângerea la poliție a fost depusă după ce a fost eliberată din funcție, pentru a nu dăuna imaginii României!

Ministrul Doina Pană, otrăvită cu mercur! A depus plângere la poliție!

Fostul ministru speră că cei vinovați vor fi prinși. „Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație de fapt extrem de gravă. Eram ministru al Pădurilor în guvernul Tudose, în 2017.

Pe la sfârșitul lui noiembrie am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și, cu toate astea, mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiză toxicologică. Și, în 15 ianuarie 2018, din analiza pentru metale grele a reieșit intoxicație cu mercur în concentrație mare”, a povestit Doina Pană, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul ministru Doina Pana a renuntat la mandatul sau din cauza problemelor de sanatate

Doina Pană a fost nevoită să își dea demisia din Guvernul Tudose

„Pentru că îmi depusesem demisia, dat fiind faptul că mă simțeam foarte rău, încă din 3 ianuarie, n-am putut pleca până în 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis, am depus plângere la poliție abia la începutul lunii februarie. N-am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă dați seama, ministru în guvernul României otrăvit”, a explicat ea.

„Mai mult nu pot să va spun, este o anchetă în derulare și sper din tot sufletul să-i prindă. (…) Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza și m-am putut trata, pentru că altfel muream de infarct și toată lumea zicea că de stres”, a mai spus fostul ministru.

„Vreau să-i prindă ca să se sperie, să nu mai încerce și cu alții”, a insistat Doina Pană. Declarațiile ei vin la o zi după o altă declarație halucinantă a primarului Capitalei, Gabriela Firea, care a spus că medicii i-au găsit în colon o bucată de sârmă. Nimeni nu știe cum a ajuns acea sârmă în organismul edilului, dar Gabriela Firea bănuiește că cineva a vrut să îi facă rău!