Life

Doina Teodoru i-a îndeplinit dorința iubitului său. Comedianta a făcut show la Chefi la Cuțite: „Cred că pe Cătălin o să-l enerveze foarte tare”

Doina Teodoru i-a îndeplinit dorința iubitului său și s-a prezentat în emisiunea Chefi la Cuțite, din al cărui juriu face parte. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu atunci când a văzut-o?
30.08.2022 | 15:32
Doina Teodoru ia indeplinit dorinta iubitului sau Comedianta a facut show la Chefi la Cutite Cred ca pe Catalin o sal enerveze foarte tare
Doina Teodoru, la Chefi la Cuțite. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a ținut cont de dorința lui Cătălin Scărlătescu și s-a prezentat în emisiunea Chefi la Cuțite. Totuși, frumoasa șatenă a făcut ce știe ea mai bine, adică „l-a luat la roast” pe iubitul său, spre amuzamentul celorlalți maeștri bucătari care fac parte din juriu.

Doina Teodoru, la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu când a văzut-o

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, deși nu au o relație foarte lungă, sunt printre cele mai apreciate cupluri, iar relația lor este una sudată. Dovadă sta faptul că au plecat și s-au întors împreună din America Express, iar frumoasa comediantă se implică activ în afacerile partenerului său.

ADVERTISEMENT

Recent, Cătălin Scărlătescu declara că iubita lui gătește foarte bine și că și-ar dori să o vadă la Chefi la Cuțite, mai ales că este și fana lui Sorin Bontea. 

Zis și făcut, căci în ediția ce urmează să fie difuzată pe Antena 1 duminică, 4 septembrie 2022, Doina Teodoru s-a prezentat în emisiune. Atât Cătălin Scărlătescu, cât și colegii săi, au rămas blocați atunci când au văzut-o și nu au știut cum să reacționeze.

ADVERTISEMENT

„Cred că pe Cătălin o să-l enerveze foarte tare. Și…iată-mă aici!”, a spus Doina Teodoru la testimoniale.

Doina Teodoru, număr de roast la Chefi la Cuțite

Chiar dacă emisiunea este despre gătit, este bine-cunoscut faptul că numerele de roast sunt specialitatea Doinei Teodoru, astfel că a pregătit un material special pentru Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Comedianta nu l-a menajat deloc pe partenerul său de viață, spre amuzamentul lui chefilor Florin Dumitrescu și Sorin Bontea care s-au amuzat copios.

„Dragule, așază-te comod! Și, cu această ocazie, îi mai atribuim o titulatură, lăutarul limbilor străine. Vă spun eu, la câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteți să-i acordați și titulatura de Gara de Nord. 

ADVERTISEMENT

Am înțeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin”, sunt o parte din glumele pregătite de Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT