Life

Doina Teodoru recunoaște: Cătălin Scărlătescu s-a schimbat după America Express. „E un risc foarte mare”

Doina Teodoru a recunoscut că iubitul ei s-a schimbat după experiența de la America Express. Ce a spus aceasta despre Cătălin Scărlătescu.
13.03.2023 | 07:11
Doina Teodoru recunoaste Catalin Scarlatescu sa schimbat dupa America Express E un risc foarte mare
Cătălin Scărlătescu s-a schimbat după America Express. Ce a mărturisit Doina Teodoru. Foto Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a recunoscut faptul că partenerul ei de viață s-a schimbat după ce au participat împreună la America Express. Iată ce a spus despre Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu s-a schimbat după America Express. Ce a mărturisit Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat împreună la emisiunea America Express, dar se pare că acest lucru nu a rămas fără consecințe pentru relația lor.

ADVERTISEMENT

Iubita mult mai tânără a lui Cătălin Scărlătescu a recunoscut că celebrul chef s-a schimbat după emisiune, iar riscul a fost cu atât mai mare cu cât relația lor era abia în primul an.

Dar, lucrurile au evoluat în bine pentru relația celor doi, spune Doina Teodoru, pentru că ei comunică mult mai bine acum după această experiență.

ADVERTISEMENT

„Ce pot spune este că s-a schimbat un pic dinamica dintre noi după experiența America Express. Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul.

Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit. Dar asta este și una dintre părțile frumoase”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Alist Magazine.

ADVERTISEMENT

Cum reacționează Cătălin Scărlătescu la certurile cu Doina Teodoru

În condiții normale, când între Cătălin Scărlătescu și iubita lui există discuții în contradictoriu, cheful este cel care pleacă și părăsește conflictul deschis, doar că la America Express nu mai avea cum să facă acest lucru.

La America Express, Cătălin Scărlătescu și iubita lui nu aveau altă soluție decât să discute despre problemele lor și să aplaneze conflictele pe loc.

ADVERTISEMENT

„Atunci când o discuție escaladează, unul dintre noi cedează, pleacă. Recunosc că, de cele mai multe ori, Cătălin e cel care pleacă atunci când se întâmplă să avem o discuție în contradictoriu.

La America Express nu aveam unde să plecăm. Și, de fapt, cel mai bine este când rămânem amândoi acolo, pentru că asta e important, să duci o discuție până la capăt și să rezolvi situația”, a povestit Doina Teodoru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT