Life

Doina Teodoru se iubește cu Cătălin Scărlătescu, dar este fana lui Sorin Bontea! Dezvăluirea, făcută chiar de faimosul chef

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri surprinzătoare. De ce vrea ca iubita lui să participe la Chefi la cuțite. Faimosul chef a mărturisit că Doina Teodoru este fana lui Sorin Bontea.
18.08.2022 | 11:35
Doina Teodoru se iubeste cu Catalin Scarlatescu dar este fana lui Sorin Bontea Dezvaluirea facuta chiar de faimosul chef
Doina Teodoru este fana lui Sorin Bontea. Ce a declarat Scărlătescu. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre iubita lui. Doina Teodoru are o relație cu el, dar este fana lui Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu vrea ca Doina Teodoru să participe la Chefi la cuțite. Aceasta este fana lui Bontea

Cătălin Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, alături de care a participat și la America Express România, emisiune unde a reușit să dea jos foarte multe kilograme.

ADVERTISEMENT

Despre Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a spus că gătește foarte bine și are niște rețete reușite de salate. De asemenea, cheful bucătar a dezvăluit că actrița se pricepe și la pregătirea micului dejun.

 “Iubita mea face niște salate foarte reușite. Și micul dejun îi iese de minune”, a declarat Cătălin Scărlătescu despre partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Iubita lui este fana lui Sorin Bontea și i-ar plăcea să gătească pentru acesta.

Tocmai de aceea, cheful vrea ca actrița să participe la emisiunea la care este jurat de zece ani.

“Mi-aș dori foarte tare ca Doina să vină la Chefi la cuțite, pentru că este fan Bontea și a zis că i-ar plăcea mult să-i gătească o dată”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre greșelile colegilor Bontea și Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a dat detalii și despre cele mai mari greșeli pe care le comit mereu colegii săi în cadrul competiției.

Despre Sorin Bontea, cel care este admirat de Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu spune că nu știe să calibreze farfuriile, în timp ce Florin Dumitrescu se încurcă singur pentru că se enervează repede.

ADVERTISEMENT

„Sorin Bontea are această problemă: câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: .

Dar apoi pierde! Iar Florin Dumitrescu se enervează prea rău. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească”, a spus Cătălin Scărlătescu, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT