Life

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, prima apariție după despărțirea provocată de America Express. Foto

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și-au făcut apariția după o lungă perioadă în care nu s-au mai pozat împreună. Ce a postat bucătarul?
18.04.2023 | 14:00
Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu prima aparitie dupa despartirea provocata de America Express Foto
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, din nou împreună în urma despărțirii provocate de America Express. Foto: Antena 1/ Instagram. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt din nou în centrul atenției! După o lungă perioadă în care bucătarul de la Chefi la cuțite și actrița n-au mai apărut împreună, a venit momentul să se pozeze și filmeze din nou, cu ocazia sărbătorilor pascale.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, prima apariție după separarea temporară provocată de America Express

Fanii au început să creadă că între cei doi nu mai e nimic, însă recentele fotografii și clipul pe care chef Scărlătescu le-a publicat pe pagina sa de Instagram i-ar cam contrazice sau… Poate la mijloc e altceva.

ADVERTISEMENT

Ei bine, se pare că de Paște, Scărlătescu s-a gândit la (încă, cel puțin oficial) iubita lui. A etichetat-o în câteva postări, iar una dintre fotografii a stârnit în mod deosebit curiozitatea internauților.

Scărlătescu a surprins-o pe Doina Teodoru într-o ipostază de-a dreptul psihedelică, fanii punând la îndoială starea fotografului. Vedeta e surprinsă nu dublu, ci triplu, iar comunitatea lui Cătălin a început să facă glume pe seama imaginii respective.

ADVERTISEMENT

„Ce ai fumat că vreau și eu?; Ai gătit-o pe Doina?; Doina psihedelica”, sunt câteva dintre comentariile pline de umor pe care urmăritorii lui Cătălin Scărlătescu au ținut să le scrie.

Scărlătescu apare și într-un videoclip nou cu Doina, postat pe aceeași rețea de socializare, în care cei doi fac reclamă la o băutură răcoritoare carbogazoasă preferată de mulți.

ADVERTISEMENT

Scărlătescu a cucerit-o pe Doina Teodoru cu cozonacul

„Când ne-am cunoscut, @doina.teodoru mi-a spus că despre mine nu știa multe, dar auzise că fac un cozonac senzațional. După ceva vreme, când i l-am gătit pentru prima oară, s-a și convins.

De Sărbători, cozonacul este rețeta momentelor magice pentru noi. Eu gătesc, iar ea vine cu o … (n.r.: numele băuturii la care au făcut reclamă) rece ca gheața. Ceea ce vă dorim și vouă!”, a scris Cătălin Scărlătescu la filmulețul în care apare cu partenera sa.

ADVERTISEMENT

Potrivit unei alte poze, se pare că Doina și Scărlătescu ar fi petrecut împreună în noaptea de Înviere. Spunem că ”ar fi” deoarece nu apar împreună, însă e foarte probabil ca chef-ul de la Antena 1 să îi fi făcut poza respectivă. Fotografia a fost făcută chiar în noaptea de Înviere, Doina fiind surprinsă în oglindă, printre cruci și lumânări aprinse.

doina si scarlatescu
Cătălin Scărlătescu a imortalizat-o pe Doina Teodoru în mai multe ipostaze, de Paște. Foto: Instagram Cătălin Scărlătescu

Au petrecut cei doi împreună în noaptea de Înviere?

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au ales să fie ceva mai discreți cu viața lor personală odată ce competiția America Express a luat sfârșit. După revenirea din America Latină, cei doi foști concurenți au stat separați timp de o săptămână.

Au vrut să se recreeze, să își reîncarce bateriile departe unul de celălalt, probabil sătui de cât timp au petrecut împreună. Fiecare și-a gestionat timpul așa cum a considerat. Doar că… după despărțirea de o săptămână, cei doi au fost din nou în vacanțe separate.

Doina Teodoru a fost recent plecată în Italia, într-un weekend, cu prietenele ei cele mai bune. În același timp, Cătălin Scărlătescu a preferat să iasă cu băieții, la pescuit.

Cătălin Scărlătescu a revenit recent pe micile ecrane, la foarte scurtă vreme după finala America Express, cea în care el și iubita lui nu au ajuns. Bucătarul face echipă, din nou, cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, de luni până miercuri de la ora 20:30, la Antena 1, în show-ul „Chefi la cuțite”.

 

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat...
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat că are 33 de copii şi o va împărţi în 33 de părţi egale!
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Speak și Ștefania vor apărea pe Netflix cu show-ul „Aventura, strigați: Ura!”
Speak și Ștefania vor apărea pe Netflix cu show-ul „Aventura, strigați: Ura!”
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Povestea tragică a unuia dintre cei mai mari actori ai României! A murit...
Povestea tragică a unuia dintre cei mai mari actori ai României! A murit pe scenă, chiar sub ochii soției. Ultimele lui cuvinte sunt tulburătoare
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!