Life

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au despărțit câteva zile după America Express: „Nu au mai vorbit”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat o pauză după America Express. Cei doi au stat separați când au revenit în România.
28.03.2023 | 13:25
Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu sau despartit cateva zile dupa America Express Nu au mai vorbit
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, foști concurenți la America Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au stat separați după America Express, vreme de o săptămână. Concursul de la Antena 1 și-a pus destul de puternic amprenta asupra perechii, așa că amândoi au simțit nevoia să se recreeze, dar unul fără celălalt.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, despărțiți timp de o săptămână după America Express

Dezvăluirea a fost făcută chiar de câștigătorii America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au confirmat ceea ce multă lume bănuia: după un astfel de reality-show, revenirea la viața normală este una dificilă!

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost una din cele mai savuroase echipe de la America Express. Cei doi au demonstrat că sunt o pereche bine sudată și, în ciuda certurilor firești care apăreau în timpul probelor, acestea nu au făcut altceva decât să consolideze cuplul.

Imediat după revenirea în țară, de la America Express, juratul de la Chefi la cuțite și partenera sa au vrut să stea o perioadă despărțiți, să își adune gândurile, având în vedere că timp de câteva luni erau de nedezlipit.

ADVERTISEMENT

„Ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare”

„După ce s-a terminat, l-am sunat (n.r.: pe Bordea) să îl întreb: tu cum ești? După ce am stat atâta timp împreună, voiam să știu dacă e bine, e ok”, a dezvăluit Nelu Cortea în podcastul lui Mihai Morar.

Profitând de această mărturisire, Cortea a spus că și Doina și Scărlătescu au fost afectați de experiența trăită în America Latină. „Scărlătescu și Doina spuneau că ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare. N-au mai vorbit o săptămână, să se relaxeze”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

„Da, bine, la noi a fost altceva, băieți, prieteni buni. Indiferent cât te vezi. Noi am fost obișnuiți și cu căminul, la UNATC”, a spus Cătălin Bordea. „De asta, când ne-am întors, nu era să nu ne dorim să ne vedem”, a mai declarat actorul.

Revenind la concursul pe care l-au făcut Doina Teodora și Scărlătescu, bucătarul de la Antena 1 a dezvăluit ce l-a enervat, totuși, la partenera sa de-a lungul întregii competiții.

ADVERTISEMENT
doina teodoru cătălin scărlătescu
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au format una din cele mai amuzante perechi de la America Express. Foto: Instagram

Ce i-a reproșat Cătălin Scărlătescu iubitei sale: „Leșinam”

Dacă chef-ul a vrut să mai fenteze pe ici, pe colo la probe, inspirat de faptul că Andreea Bălan a trișat de câteva ori, nu a fost în tandem la acest capitol cu iubita sa.

Doina a fost concurenta care a vrut să respecte la virgulă toate regulile acestui reality-show, iar asta l-a scos din sărite de multe ori pe Scărlătescu. Invitați zilele trecute în Podcastito Express, Doina și Scărlă au povestit câteva lucruri din cele pe care le-au trăit la America Express.

„Doamne, ce mi-a plăcut! Voi ați avut proba aia, dacă mai țineți minte, trebuia să învățați pe un columbian să zică imnul României. Unul dintre voi trebuia să învățați imnul Columbiei. Și nu ți-a ieșit ție nu știu ce și a venit Scărlă: Mă, Doina… Zi și tu asta aici!”, a amintit Nelu Cortea în podcastul său.

„Da, da, m-a învățat cum să păcălesc (n.r.: râde)”, a completat Doina. „Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici”, a completat-o Bordea.

„Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia! N-ai voie!”, a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

 

ADVERTISEMENT