Life

Doinița Oancea a spus adevărul despre relația cu Augustin Viziru: “Am fost foarte aproape unul celuilalt”

Doinița Oancea a spus adevărul despre relația cu Augustin Viziru. Fanii au crezut, la un moment dat, că cei doi sunt împreună.
21.09.2022 | 13:26
Doinita Oancea a spus adevarul despre relatia cu Augustin Viziru Am fost foarte aproape unul celuilalt
Doinița Oancea, adevărul despre relația cu Augustin Viziru. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea a svorbit despre relația cu Augustin Viziru. Cei doi au jucat în mai multe seriale românești, filmând și în ipostaza de cuplu.

Doinița Oancea, adevărul despre relația cu Augustin Viziru

Actrița a spus adevărul despre relația dintre ea și Augustin Viziru, alături de care a jucat în câteva telenovele românești.

ADVERTISEMENT

Cei doi au jucat împreună în “Regina”, alături de Denis Ștefan și de alți actori cunoscuți,  iar în unele seriale personajele lor au fost împreună.

Cei doi au participat la Ferma, în urmă cu câțiva ani, acolo unde erau foarte apropiați, motiv pentru care fanii au presupus că formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea nu a fost deranjată de aceste speculații, ba chiar se distra pe seama lor alături de colegul ei de breaslă.

În realitate, cei doi sunt buni prieteni, însă publicul s-a obișnuit cu ei în postura de cuplu, așa cum erau în serialul “Îngeri pierduți”. Din 2015, cei doi au apărut în ipostaza de cuplu în aproape toate proiectele în care au jucat.

ADVERTISEMENT

“Noi ne distram tare pe baza presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu.

Oamenii ne-au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră.

ADVERTISEMENT

Și la Fermă, unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt.”, a declarat Doinița Oancea pentru revista VIVA.

În legătură cu Ferma vedetelor, de la Pro TV, actrița a spus că se simțea foarte bine alături de Augustin Viziru. Nu au existat deloc momente tensionate între ei.

Doinița Oancea și-a deschis propria școală de actorie

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar a reușit să dea lovitura și în afaceri.

Interpreta Minodorei din “Inimă de țigan” și-a deschis propria școală de actorie la începutul anului trecut și se bucură de un adevărat succes.

Actriței îi place foarte mult ceea ce face și spune că nu vede această ocupație ca pe o meserie. Doinița Oancea le predă cursuri copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

Vedetei îi plac copiii, așa că nu i-a fost greu să lucreze cu ei. În trecut, actrița a mai predat la câteva școli și academii, după care a decis să-și deschidă propria afacere.

“Ipostaza (n.r. de profesoară) e pentru mine una cu care sunt obișnuită și îmi și place!

Iubesc foarte mult copiii, așa că îmi place să lucrez cu ei, îmi place să îi învăț, îmi place să împărtășesc cu ei din toate lucrurile învățate de mine în viață. (…)

Ipostaza asta îmi aduce o altfel de bucurie, pe care nu o cunoșteam până la deschiderea școlii.

Provocare pentru mine e să înțeleg ritmul fiecăruia, să văd cine e dedesubtul măștii și cum să îi fac să se deschidă!”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT