Life

Ce regret are Doinița Oancea. Ce nu a reușit să facă până la 39 de ani

Doinița Oancea simte că este împlinită în plan profesional, dar are un mare regret în suflet pe care-l poartă de foarte multă vreme. Vedeta a spus despre ce este vorba.
08.02.2022 | 23:50
Ce regret are Doinita Oancea Ce nu a reusit sa faca pana la 39 de ani
ADVERTISEMENT

Actrița a dezvăluit ce nu a reușit să facă până la 39 de ani, vârstă pe care o va împlini în perioada următoare. Bruneta s-a axat enorm pe carieră, însă spune că nu a bifat un aspect în plan privat.

Protagonista din telenovela „Inimă de țigan” a dat cărțile pe față și a vorbit extrem de sincer despre regretul pe care-l are. Doinița Oancea ar fi vrut să devină mamă până acum.

ADVERTISEMENT

Este înconjurată de foarte mulți copii la școala pe care o deține, dar nu este împlinită în totalitate. Vedeta are momente în care se gândește cum ar fi fost viața sa cu un copil.

Doinița Oancea a dat cărțile pe față. Care este cel mai mare regret al actriței

Familistă convinsă Doinița Oancea are încredere că în viitorul apropiat își va duce la împlinire și acest vis. Cunoscuta actriță vrea să aducă pe lume un copil sau poate chiar doi.

ADVERTISEMENT

„De copiii mei de la școală, mai ales de cei cu care lucrez deja de 7-8 luni, m-am atașat enorm de mult, eu de ei și ei de mine și avem o chimie reciprocă, o conexiune încă de la prima întâlnire.

Tot timpul mi se întâmplă așa. Sunt o norocoasă sau probabil am eu ceva special care îi atrage pe ei și simt ei să mă iubească de prima întâlnire. Eu sunt mămoasă de fel. Sunt foarte mămoasă și cred că e o chestie pe care am moștenit-o de la mama mea.

ADVERTISEMENT

Ea are un soi de grijă excesivă vizavi de mine și de toți oamenii pe care îi iubește și cumva, din păcate, am simțit că o dezvolt și eu și mă comport ca atare cu persoanele pe care le iubesc.

Eu sunt genul de persoană familistă. Poate că singurul lucru pe care l-am făcut și n-aș zice și nu o să zic niciodată greșit, dar n-am avut timp să mă gândesc foarte mult la familie.

ADVERTISEMENT

Tot timpul m-am gândit, dar poate nu m-am dus pe drumul acela de a și da drumul lucrurilor mai departe să se întâmple pentru că am fost ocupată.

N-am fost niciodată în relații de scurtă durată. Da, mă văd cu copil. Cel puțin unu, doi. Nu simt că cam 39 de ani”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Doinița Oancea, despărțire după 6 ani de relație

Frumoasa brunetă nu este singura persoană publică care vorbește despre acest subiect sensibil, mai ales acum că s-a despărțit de Adrian Călin, bărbatul alături de care a format un cuplu aproape 6 ani.

Actrița și-a dorit la momentul respectiv să se axeze pe cu totul altceva, cariera fiind prioritară pentru Doinița Oancea în ultimii ani.

ADVERTISEMENT