Life

Doinița Oancea, fără strop de machiaj. Cum arată actrița complet naturală

Doinița Oancea a avut curaj să le arate fanilor cum arată nemachiată și fără filtre, la prima oră a dimineții. Vedeta are un mesaj puternic pentru femei.
11.07.2022 | 18:46
Doinita Oancea fara strop de machiaj Cum arata actrita complet naturala
Doinița Oancea, imagine naturală și fără filtre. De ce a ales actrița să facă acest lucru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița din Inimă de țigan s-a fotografiat fără strop de machiaj și le-a arătat tuturor cum este complet naturală. Frumoasa brunetă a mărturisit de ce a ales să facă acest lucru, scoțând la iveală multe calități și defecte.

Doinița Oancea, imagine naturală și fără filtre. De ce a ales actrița să facă acest lucru

Doinița Oancea a apărut complet naturală și fără filtre, care după părerea sa nu fac altceva decât să fie o mască. Vedeta a subliniat faptul că machiajul este realizat de cele mai multe ori de teama de a nu fi iubită de ceilalți.

ADVERTISEMENT

„În viață reală se numesc măști! Pe instagram sau în alte aplicații se numesc filtre. E natura omului să vrea să se înfrumusețeze și să se pozeze mai cu moț decât este. Știți de ce? De teamă! Teamă de a nu fi plăcut/iubit pentru cine e și cum e!

Facem greșeala de a ne compara cu alții. Și din nevoia și dorința imensă pe care toți o avem, aceea de a fi iubiți, ne e cel mai frică să fim așa cum suntem de fapt, ne e frică să ne arătăm vulnerabilitățile.

ADVERTISEMENT

Ne e rușine pentru că ne tot uităm în jur, pentru că ne uităm la imagini prefabricate și vieți care par perfecte…”, este o parte din mesajul transmis de frumoasa brunetă pe pagina de Instagram.

Doinița Oancea consideră că am fost educați de părinți pentru a ne fi mereu bine, dar din păcate ne-au fost inoculate greșit programele. Acesta este unul dintre motivele pentru care a apărut fără machiaj și fără filtre.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actrița a apărut în imagini fără zâmbet pentru că nu a simțit că-și arate dantura perfectă. Pozele în care este naturală au fost realizate pentru a-i aminti mai târziu că nu trebuie să se ascundă în spatele măștilor.

Doinița Oancea, mesaj de încurajare pentru femei

În altă ordine de idei, Doinița Oancea a lăsat un mesaj de încurajare pentru femei. Actrița consideră că partea feminină trebuie să aibă curaj să arate așa cum este cu adevărat pentru că numai așa va atrage lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Bruneta este de părere că naturalețea le aduce tinerelor oameni care le vor iubi autentic. De asemenea, vedeta crede că în felul acesta femeile se vor simți împlinite și vor știi mereu răspunsul la întrebarea: „Tu cine ești?”.

ADVERTISEMENT