Life

Doinița Oancea, mesaj acid la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Nu are treabă cu viața asta”

Doinița Oancea este o actriță extrem de cunoscută datorită serialelor de televiziune în care a jucat. Frumoasa brunetă susține că sunt persoane care nu au ce căuta în lumea mondenă.
21.05.2021 | 20:48
Doinita Oancea mesaj acid la adresa Biancai Dragusanu Nu are treaba cu viata asta
ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a transmis un mesaj acid la adresa Biancăi Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV unde a fost invitată recent. Artista spune că blondina nu are nicio treabă cu showbiz-ul autohton.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a răspuns unei provocări, mărturisind că fosta iubită a lui Alex Bodi nu este actriță, cântăreață sau dansatoare, motiv pentru care consideră că nu se poate numi persoană publică.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea, replică dură despre Bianca Drăgușanu. Ce a spus despre ea

În plus, Doinița Oancea este de părere că Bianca Drăgușanu a ajuns să fie cunoscută prin alte lucruri, nicidecum prin prisma meseriei sale, care la începutul carierei nu era una foarte bine definită.

„Acest cuvânt, showbiz, ar trebui să înglobeze multe calități ale unei persoane pentru a apărea, cu păreri, în public. Să fii și tu ceva, cântăreț, dansator…

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a devenit persoană publică prin lucruri care nu au treabă cu viața asta de showbiz”, a spus actrița într-un show TV, potrivit spynews.ro.

Fosta asistentă TV nu este singura persoană nominalizată de Doinița Oancea în emisiune, ci mai sunt amintite altele două. Este vorba de Simona Trașcă și Loredana Chivu, care potrivit actriței sunt incluse în aceeași categorie.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns să fie cunoscută Bianca Drăgușanu. E pe sticlă de ani buni

Ce-i drept, fosta soție a lui Victor Slav a ajuns în atenția publică după ce a apărut în show-ul „Din dragoste”. Ulterior, blondina a fost surprinsă la brațul creatorului de modă, Cătălin Botezatu, alături de care a trăit o poveste cu năbădăi.

La momentul respectiv Bianca Drăgușanu era numită „blonda lui Bote”, cariera sa începând să prindă tot mai mult contur. A devenit asistenta lui Dan Capatos și lucrurile au devenit tot mai frumoase în viața vedetei, care acum are o afacere cu haine.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a trecut prin două mariaje și are un copil din relația cu Victor Slav. În prezent, se iubește cu Gabi Bădălău, încă soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu, cu care se află în proces de divorț de aproximativ 2 ani.

Bianca Drăgușanu se declară fericită și împlinită, chiar dacă nu vrea să mai ofere detalii prețioase despre viața sa amoroasă. Fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi nu exclude posibilitatea să se căsătorească pentru a treia oară.

„Viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să zic. Până atunci este doar ceva frumos. Suntem doi oameni maturi și mi se pare ok să nu dau detalii.

Viața este imprevizibilă. Nu știi ce se poate întâmpla în 2-3 zile. A treia oară o să fie cu noroc”, declara blondina în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT