Life

Doinița Oancea nu se mai ascunde! Vedeta a fost surprinsă cu verighetă și inel de logodnă pe deget! ”Am venit cu ele pe mână, asta e!”

Celebra actriță Doinița Oancea a mărturisit care este povestea bijuteriilor și de a decis să le poarte, chiar și în public.
04.01.2023 | 09:05
Doinita Oancea nu se mai ascunde Vedeta a fost surprinsa cu verigheta si inel de logodna pe deget Am venit cu ele pe mana asta e
Doinița Oancea, surprinsă cu verighetă și inel de logodnă pe deget! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea, una dintre cele mai carismatice actrițe, este parte din distribuția filmului Lia, soția soțului meu, care va începe la Antena 1, din data de 12 ianuarie. Deși discretă cu viața ei amoroasă, vedeta a decis să nu se mai ascundă după ce a fost surprinsă cu verighetă și inel de logodnă pe deget.

Doinița Oancea s-a căsătorit în secret?

Actrița, pusă în fața faptului împlinit după ce a apărut la uu mare însemnătate, a mărturisit care este povestea lor și de ce a ascuns până acum evenimentul care a avut loc în viața ei.n eveniment monden cu două bijuterii c

ADVERTISEMENT

Parte a proiectului Lia, soția soțului meu, unde joacă rolul Găbiței, Doinița afirmă, într-un interviu acordat celor de la viva.ro, că a fost cerută de soție, chiar pe platourile de filmare.

Am fost cerută și luată de ani buni, căci așa începe povestea Gabrielei. Ea este căsătorită cu Pavel, de câțiva ani de zile. Pavel este fratele lui Petru, Petru fiind personajul principal din acest serial și, după cum vezi, m-am prezentat la eveniment direct de la filmări. Am uitat să dau jos verigheta și inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Și am venit cu ele pe mână, asta e! Deci, Gabriela este o tipă căsătorită și cam în fiecare cuplu există niște situații, acolo. Nu o să vi le povestesc, dar o să le vedeți. Sunt destul de… contrariată, să spunem”, a declarat Doinița Oancea.

”Când spui personaj negativ, te gândești la ceva rău și atât”

Întrebată de rolul din film, dar și de personajul pe care îl jocă în serialul Lia, soția soțului meu, Doinița Oancea a povestit că este ceva nou față de ce a interpretat până acum, ea fiind un personaj negativ, dar, cu latura umană încă prezentă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by doinitaoancea (@doinitaoancea)

Să știi că este un personaj oarecum diferit față de ceea ce am avut de interpretat până acum. Pentru că mi-a fost prezentat ca un personaj negativ. Și atunci când spui personaj negativ, te gândești la ceva rău și atât. Noi nu prea asociem cuvântul negativ și cu partea umană.

Ei bine, această Găbița – că acesta este numele ei și așa o alint eu – are și o latură foarte umană. Găbița trăiește tot felul de întâmplări și se revoltă și răspunde.

ADVERTISEMENT

Adică, e cumva o răutate, care vine ca răspuns la lucrurile care i se întâmplă. Mai mult vă las pe voi să vedeți în noul serial, începând de pe 12 ianuarie, la Antena 1!”, a mai completat actrița.

ADVERTISEMENT