Life

Doinița Oancea, reacție fabuloasă când a fost întrebată de Lora și Ionuț Ghenu: „L-aș salva pe el”

Doinița Oancea a fost prinsă la înghesuială și a fost nevoită să vorbească despre Lora și Ionuț Ghenu, într-o emisiune tv.
02.11.2021 | 15:35
Doinita Oancea reactie fabuloasa cand a fost intrebata de Lora si Ionut Ghenu Las salva pe el
Doinița Oancea a vorbit despre Lora și Ionuț Ghenu. Foto: wowbiz.ro/ dcnews.ro
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea a fost nevoită să vorbească despre celebra telenovelă (reală) în care a fost implicată în urmă cu câțiva ani, unde ceilalți doi protagoniști sunt cântăreața Lora și fostul ei iubit, Ionuț Ghenu.

Cunoscuta actriță a avut o reacție la ultimul interviu acordat de blondină într-un podcast pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Doinița a făcut referire la declarațiile recente făcute de Lora în mediul online, în emisiunea lui Cătălin Măruță. În acel dialog, Lora spusese că nu i-a furat iubitul Doiniței Oancea, așa cum presa a scris în urmă cu câțiva ani și că ea a încercat să fie prietenă cu bruneta, dar s-a lovit de un zid.

Doinița Oancea, răspuns fabulos la o întrebare despre Lora și Ionuț Ghenu

Invitată la Teo Show, Oancea a trebuit să răspundă unor întrebări incomode. Printre ele s-a strecurat și una referitoare la Lora și Ionuț.
Vedeta a fost întrebată de Bursucu pe care dintre cei doi i-ar salva dacă ar veni sfârșitul lumii și ar avea această putere magică.

ADVERTISEMENT

Doinița a spus inițial că pe amândoi, pentru că nu le poartă ranchiună, dar nevoită să aleagă un singur nume, a spus Ionuț. Motivul? Cu el ar putea să ducă specia umană mai departe.

De la acest fitil aruncat în mod magistral de Bursucu, Doinița și-a dat puțin drumul la gură, oprindu-se la timp ca să nu fie acuzată că readuce în atenție un subiect care pentru ea este mor de mult.

ADVERTISEMENT

„I-aș salva pe amândoi și atunci l-aș salva pe el. Aș salva bărbatul să ducem specia umană mai departe. Mi se pare un subiect mort și îngropat de mult. S-a căutat din anumite unghiuri să fiu atrasă în acest subiect. Poate iei lucrurile cronologic să vezi cum au fost.

Ca idee, eu am zis foarte serios că i-aș salva pe amândoi. Le doresc să fie sănătoși. Să-și trăiască viața”, a declarat Doinița Oancea la Teo Show.

ADVERTISEMENT

De ce nu ar mai vrea să joace cu Octavian Strunilă

Nu au fost singurele declarații surprinzătoare făcută de actrița din telenovela „Inimă de țigan”. Rugată să spună cu cine nu ar mai juca în vreun serial, a spus că Octavian Strunilă este ca și tăiat de pe listă.

„Cu Strunilă nu aș mai vrea să mai joc. Când mă pălmuiați, domnule Strunilă, în secvențe, îmi spărgeați buza”, a mărturisit actrița.

ADVERTISEMENT