Life

Doinița Oancea s-a despărțit și de noul iubit? Ce mesaj a postat actrița pe Instagram

Doinița Oancea și-a pus fanii pe gânduri, în urma unui mesaj postat pe contul personal de Instagram.
17.10.2021 | 16:21
Doinita Oancea sa despartit si de noul iubit Ce mesaj a postat actrita pe Instagram
Doinița Oancea, părăsită de noul iubit? Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actrița a dat de înțeles, printr-un Instastory, faptul că s-a despărțit și de noul ei partener. Fanii Doinei Oancea sunt acum nedumeriți, întrebându-se ce a determinat-o să scrie următoarele cuvinte:

”Mintea despărțită de inimă e e rana cea mai mare. Totul e …”, a scris actrița pe un Instastory, atașând și o inimă.

ADVERTISEMENT
Mesajul dubios postat de Doinița Oancea. Sursa foto: Captură Instagram

Doinița Oancea, din nou dezamăgită în plan sentimental?

Dacă suspiciunile despărțirii s-ar adeveri, ar însemna că Doinița Oancea s-ar confrunta cu o nouă suferință în plan sentimental. Asta după ce a mai trecut printr-o alta în luna aprilie, când anunța că a pus capăt iubirii cu Adrian Călin.

Doinita Oancea si Adrian Calin. Sursa foto: Instagram

 

Nu se cunoaște motivul ce i-a împins pe cei doi să-și spună ”Adio!”. Doinița Oancea a exclus infidelitatea.

ADVERTISEMENT

”Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională.

Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire.

ADVERTISEMENT

Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat, evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?».

ADVERTISEMENT

Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, mărturisea în luna aprilie Doinița Oancea la Antena Stars.

În iulie, Doinița Oancea și-a făcut un alt iubit, după Adrian Călin

În iulie, Doinița Oancea, după mai multe zvonuri cum că s-a îndrăgostit de altcineva, a confirmat în cele din urmă o astfel de informație prin postarea unei fotografii pe Instagram, în care apare cu noul ei partener. Chipul însă, nu i l-a dezvăluit.

Doinița Oancea și-a confirmat relația cu noul iubit în luna iulie. Sursa foto: Captura Instagram

 

După cum se poate vedea în imagine, cei doi se bucurau atunci de clipe romantice împreună. Actrița a ținut să-și împartă sentimetele cu urmăritorii săi. Cu toate acestea, ea și (fostul) partenerul ei au dorit să-și mențină discretă relația, neafișându-se împreună la evenimente.

ADVERTISEMENT