Life

Doinița Oancea și Denis Ștefan, dezvăluiri despre Inimă de țigan. Actorii au povestit cum au ajuns să joace în serial

Doinița Oancea și Denis Ștefan, doi dintre protagoniștii serialului Inimă de țigan, și-au amintit cum a decurs castingul pentru celebra producție de la Pro TV.
05.07.2022 | 08:31
Doinita Oancea si Denis Stefan dezvaluiri despre Inima de tigan Actorii au povestit cum au ajuns sa joace in serial
Doinița Oancea și Denis Ștefan, amintiri din Inimă de țigan. Ce au făcut la casting. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi actori au făcut dezvăluiri despre telenovela apărută pe micile ecrane în anul 2007. Vedetele au discutat pe această temă la o petrecere organizată recent, unde au fost invitați și a cărei tematică a fost chiar șatra.

Doinița Oancea și Denis Ștefan, amintiri din Inimă de țigan. Ce au făcut la casting

Doinița Oancea și Denis Ștefan au jucat împreună în Inimă de țigan, motiv pentru care îi leagă foarte multe lucruri și amintiri, dar cum au ajuns să prindă un rol în producție? Actorii au povestit acum ce au trebuit să facă la casting.

ADVERTISEMENT

„La mine povestea este foarte interesantă. Eu eram la acel moment civilă, nu făcusem facultatea de actorie, nu aveam nicio legătură cu zona asta. Cineva m-a întrebat dacă vreau să merg la casting, dar eram așa îndoită.

Am fost la un completat de fișă. Atunci a aruncat producătoarea un ochi la noi, domnișoarele de afară și mie mi-a zis să revin pentru probă. Eu am avut prima zi de job, în cadrul unei companii de construcții.

ADVERTISEMENT

Prima mea zi de lucru a coincis cu prima mea zi de casting”, a rememorat actrița invitată la ziua de naștere a milionarului Droppy pentru wowbiz.ro.

Denis Ștefan, despre Inimă de țigan: ”Râdeau toți cameramanii”

Doinița Oancea a ajuns din pură întâmplare la casting, dar nu același lucru se poate spune despre Denis Ștefan care a avut parte de momente foarte amuzante. Actorul a fost nevoit să se sărute cu aproape 300 de fete.

ADVERTISEMENT

„Printr-un casting cu 300 de domnișoare, care au trebuit să mă sărute fiecare, pentru că asta era fișa postului, să ne iubim. A fost foarte greu pentru mine, am rezolvat până la urmă 300 de domnișoare.

Nu toate domnișoarele erau pentru rolul principal, dar ei m-au băgau așa câte o domnișoară care nu avea ce căuta acolo, ca o glumă, care să mă enerveze pe mine, că tot eram obosit.

ADVERTISEMENT

Râdeau toți cameramanii. Au fost niște momente distractive”, a mărturisit soțul fostei bebelușe de la Cronica Cârcotașilor, Cristina Zegan, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT