Carousel hot news

Dolce Sport îşi schimbă denumirea. Cum se va numi din toamnă postul TV

Postul TV Dolce Sport îşi va schimba denumirea din 12 septembrie. Modificarea coincide cu startul meciurilor din grupele Ligii Campionilor. Postul de sport care este deţinut de concernul german...
11.08.2017 | 11:45
Dolce Sport îşi schimbă denumirea. Cum se va numi din toamnă postul TV
ADVERTISEMENT

Postul TV Dolce Sport îşi va schimba denumirea din 12 septembrie. Modificarea coincide cu startul meciurilor din grupele Ligii Campionilor. Postul de sport care este deţinut de concernul german Telekom se va numi Telekom Sport. Pe lângă schimbarea denumirii postului TV, se vor modifica şi elementele grafice.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat joi modificarea denumirii postului Dolce Sport. Pe lângă cerea de modificare a denumirii postului, CNA a aprobat şi schimbarea elementelor grafice. Este pentru prima oară când se creează acest brand prin lansarea unui canal exclusiv de sport. Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport, a vorbit despre modificarea pe care o va suferi postul TV.

“În urmă cu 7 ani, Dolce Sport a intrat pe piaţa TV din România cu dorinţa de a deveni televiziunea care oferă cele mai importante competiţii sportive. Si am reuşit să facem asta. Din 2010, Dolce Sport a oferit live telespectatorilor, pe lângă aceste competiţii, un suport editorial cu ştiri şi producţii proprii bine documentate, susţinute de o echipă de calitate. Acum credem că e timpul unei transformări strategice, care să ne aducă acolo unde ne este locul, sub identitatea Telekom! În acest sens, Dolce Sport, televiziunea deţinută de Telekom România, a demarat procedurile legale de aprobare a procesului de rebranding, care va implica o nouă identitate vizuală. Vom reveni cu mai multe detalii în perioada următoare”, a declarat Vlad Enăchescu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dolce Sport nu este singurul post TV care trece prin modificări. Sport.ro va deveni PRO X de pe 28 august, schimbarea survenit în urma deciziei trustului PRO de a modifica toate denumirile şi siglele posturilor TV care fac parte din grupul companiei de pe bd. Pache Protopopescu.

1.500.000 de abonaţi are în acest moment Telekom

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri