News

Tragedie de ULTIMĂ ORĂ! O prezentatoare TV de la noi A MURIT! Imagini de la accidentul GROAZNIC de maşină!

Veste groaznică în această dimineaţă. O prezentatoare TV de la noi a murit după un accident teribil de maşină, intrînd cu autovehicolul într-un tir. ...
18.04.2015 | 13:05
Tragedie de ULTIMA ORA O prezentatoare TV de la noi A MURIT Imagini de la accidentul GROAZNIC de masina

Veste groaznică în această dimineaţă. O prezentatoare TV de la noi a murit după un accident teribil de maşină, intrînd cu autovehicolul într-un tir. 

Tînăra artistă şi vedetă TV din Satu Mare şi-a pierdut viaţa  aseară tîrziu, în urma unui grav accident de circulaţie produs în judeţul Bihor.

VEZI IMAGINI DE LA TERIBILUL ACCIDENT AICI! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!!!

Paula David Raţ, cunoscută artistă şi realizatoare TV din Satu Mare, fiica fostului preşedinte al clubului de fotbal Olimpia, a murit pe loc, în urma unui teribil accident produs, în jurul orei 22.30, pe DN 79.

ULTIMĂ ORĂ! O VEDETA de la PRO TV, DESPĂRŢIRE neasteptata!!!

Însoţită de iubit şi de părinţii acestuia, Paula David Raţ mergea la Arad, la un botez. La ieşirea din comuna Avram Iancu, judeţul Bihor, şoferul maşinii în care se afla Paula, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed. Maşina s-a izbit violent de un TIR care venea din sens opus.

LOVITURA!!! UN POST TV OPRESTE EMISIA DUPA 10 ANI!!!

Paula David Raţ a murit pe loc, în timp ce iubitul ei şi părinţii acestuia au suferit multiple leziuni, fiind transportate la spital, unde au primit îngrijiri şi au fost stabilizaţi. Iubitul Paulei a suferit traumatism cerebral cu edem cerebral şi fractură de bazin, mama sa are polifracturi, fractură de bazin, claviculă şi stern, iar tatăl a suferit traumatism toraco abdominal sever, ruptură de splină, fiind operat în cursul nopţii.

Cei trei sunt în afara pericolului, conform Romania TV.